Autobusne linije 310, 319 i 335 će od 18. ožujka do 10. svibnja zbog radova u Školskoj ulici prometovati izmijenjenim trasama. Evo kako će se u tom periodu odvijati javni prijevoz:

Linija 310 vozit će redovnom trasom do raskrižja Odranska/Deverićeva ulica , zatim će skrenuti ulijevo u Odransku ulicu te nastaviti redovnom trasom.

Linija 319 prometovat će redovnom trasom do raskrižja Odranska/Školska ulica, zatim će nastaviti ravno Odranskom ulicom, zatim će skretati lijevo u Deverićevu pa opet lijevo u Stepansku, nakon toga desno u Lukavečku ulicu te nastaviti redovnom trasom.

Linija 335 vozit će redovnom trasom do raskrižja Odranska/Školska ulica, nakon čega će nastaviti ravno Odranskom , zatim će skretati lijevo u Deverićevu pa opet lijevo u Stepansku do okretišta kod crkve.

U povratku autobusi na svim linijama prometovat će istim izmijenjenim trasama.

– Uspostavljaju se privremena obostrana autobusna stajališta na Odranskoj ulici ispred kućnog broja 37/1 i u Stepanskoj ulici ispred kućnih brojeva 11 i 36. Privremena stajališta u Stepanskoj su početno/krajnja stajališta za liniju 335 – poručili su iz ZET-a.