Prijava

Vaša prijava

FOTO Mažoretkinje Plesnog kluba Barbara visoko su postavile ciljeve u ovoj godini


Redovna 8. sjednica Skupštine Plesnog kluba Barbara (Veliko Polje/Velika Mlaka) s dnevnim redom od 13 točaka održana je jučer u prostorijama Osnovne škole Velika Mlaka. Sjednicu je vodilo predsjedništvo koje su činili predsjednik kluba Aleksandar Lončar, umjetnički voditelj Vlado Palac, trenerice Marina Kralj i Lucija Palac. Funkciju zapisničarke obnašala je Petra Ružić. Sva izvješća za 2018. godinu i planovi za 2019. godinu su, nakon kraće ili nešto duže rasprave, jednoglasno usvojeni.

15.03.2019. Velika Mlaka – 8.redovna sjednica Skupštine Plesnog kluba Barbara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Ambicije kluba u 6. godini djelovanja su naglašeno povećane, planirani su nastupi na Europskom i Svjetskom prvenstvu te sudjelovanje na Grand Prixu u Moskvi. Prije internacionalnih nastupa sve klupske formacije (70 mažoretkinja) nastupit će na državnom prvenstvu, koje će biti i kvalifikacijski filter za odlazak na međunarodna natjecanja. Naglašena je i sjajna suradnja s roditeljima, domaćinsko postupanje s klupskim financijama, transparentnost je za veliku pohvalu.

15.03.2019. Velika Mlaka – 8.redovna sjednica Skupštine Plesnog kluba Barbara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon završetka službenog dijela Skupštine upriličen je bogati domjenak, naresci i slastice svih mogućih vrsta (sve iz domaće proizvodnje), sokovi, za odrasle bijelo i crno vino (ali, nije bilo previše). Ozračje je bilo odlično i prijateljsko druženje se poprilično odužilo. PK Barbara kao klub raste u svakom segmentu što je rezultat zajedničke sprege roditelja i vodstva kluba.

Galerija fotografija


Sastanak u Zagrebačkoj Županiji