Prijava

Vaša prijava

‘Kad trčiš za one koje ne mogu, a jako ih voliš, rezultati moraju biti super’


U nedjelju je u Zagrebu održano pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, na kojem je sudjelovalo ukupno 374 natjecatelja, a utrku je uspješno završilo njih 309. Svake se godine prijave i brojni Goričani, pa je tako bilo predstavnika goričkog Maraton Kluba i ekipe Judo team Fuji. Obje ekipe ostvarile su odlične rezultate!

Maraton Klub imao je ženske i muške predstavnike, pa je tako od ženskih predstavnica prva u cilj ušla Sanja Đapić Štrigas vremenom 1:37:01, zatim Lana Pečnik s vremenom 1:44:04 te Vedrana Janjić s vremenom 1:49:18. Od muških predstavnika utrku od 21,1 km najbrže je istrčao Goran Grgas u vremenu 1:23:47. Nakon njega u cilj još dolaze i Martin Pečnik (1:29:02), Josip Martinović (1:36:44) te Ante Marijanović (1:39:14).

Ekipa Judo team Fuji također je ostvarila odličan rezultat s vremenom 1:44:47, osvojivši tako treće mjesto u štafeti 3ž+1m na  Četvrtom Zagrebačkom proljetnom polumaratonu Zagreb21!  Marina Drašković otkrila nam je kako je poruka koju su na majicama imali “I move 4 Fuji” zapravo je jedna od ideja cijelog pokreta #imove4fuji jer bi voljeli trčati, rolati, voziti bicikl ali to nažalost ne mogu.

– Kada trčiš za one koji ne mogu, a jako ih voliš, onda sva četiri člana štafete postignu super rezultate. Cilj pokreta #imove4fuji je da se potaknu svi koji nas prate na “muvanje”, jer svi mi koji to možemo prečesto smo lijeni, a pehar koji smo dobili na čuvanju je kod naših Mije i Lane, dok ga ne stavimo u svoju novu dvoranu – kažu iz Judo teama Fuji.