Prijava

Vaša prijava

Sjajan vikend za goričke borilačke sportove


Na turniru Bushido kup u Zagrebu gorički karatisti osvojili su devet medalja. Zlato su osvojili Katja Braica i Matej Vuković, srebro Ema Filković i Luka Tačković, a uz srebro Vito Hulina osvojio je i broncu. Njome su se okitili i Ema Jukić, Nikola Huzjak i Mihael Vuković.

– Vrlo smo zadovoljni rezultatima i prikazanim borbama naših najmlađih članova, a veseli nas što je 9 naših mladih karataša danas nastupilo prvi put. Pokazali su hrabrost i veliku želju za pobjedom što je odlika budućih šampiona. Ovo su jako dobri rezultati i odlična priprema za prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste koje nas očekuje u travnju- poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.

Foto: TK Velika Gorica

Na 13. Feniks kupu u Sutinskim vrelima članovi Taekwondo kluba Velika Gorica ostvarili su sjajne rezultate. Sara Anđelić, Dora Habijančić i Sara Habijančić okitile su se zlatom, Pavao Chudy osvojio je srebro, a Katarina Bačurin, Matija Kompes, Marinela Bašković, Antonija Pušić i Nina Mikulin osvojili su broncu.

– Kadetkinje su ponovno odradile odličan turnir i osvojile ekipno prvo mjesto dok smo u poretku kadeta/kadetkinja zauzeli odlično drugo mjesto. U sveukupnom poretku zauzeli smo četvrto mjesto u konkurenciji 51 kluba – poručili su iz Kluba.

Uspješna gorička karatistica Ines Grdenić odradila je završne pripreme pred Europsko seniorsko prvenstvo koje će se održati u Guadalajari od 28. do 31. ožujka. Sada slijedi tjedan treninga u klubu nakon čega Ines putuje prvi put na najjače karate natjecanje predstavljajući ponosno svoj grad i državu.

Foto: KK Velika Gorica