Prijava

Vaša prijava

Udarnik ima igračicu i u reprezentaciji! Nera Butković u županijskom dresu


Nakon što su na državnom završnici u Umagu sjajne kadetkinje Udarnika osvojile sedmo mjesto, dokazavši tako da se Velika Gorica definitivno ozbiljno svrstala na kartu hrvatskog ženskog rukometa, stiglo je još jedno veliko priznanje za naš mali klub. Vrijedni klupski djelatnici, volonteri, prijatelji kluba, ali i igračice, ponosni su što je njihova Nera Butković dobila poziv u reprezentaciju! Doduše, radi se o regionalnoj reprezentaciji, budući da će Nera na turniru u Đurđevcu nastupati za Zagrebačku županiju, ali važno je da je napravila i taj, prvi korak. Desno krilo Udarnika imat će priliku boriti se i, nadamo se, izboriti i za sljedeće akcije, možda i za “pravu” reprezentaciju…

Riječ je o turniru za mlađe kadetkinje, djevojke rođene 2004. i 2005. godine, na kojem će sudjelovati i selekcije Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Koprivnice i Istre. Na jednom će mjestu tako ljudi iz HRS-a imati sve najbolje što nudi hrvatski ženski rukomet u ovoj uzrasnoj kategoriji.

“Ponosni smo što je među 16 pozvanih djevojaka i naša igračica”, objavili su iz Udarnika.

Na popisu je šest igračica Dugog Sela, pet cura iz Rugvice, te po jedna iz Petrinie, Moslavine, Bistre, Samobora i – Udarnika. Lijepa i velika stvar, definitivno razlog za ponos… Još kad bi u nedjelju od 18.30 sati seniorke uspjele nešto napraviti u ogledu s Karlovcem, pa tako došli korak bliže ostanku u ligi, bit bi to sjajan vikend.