Prijava

Vaša prijava

FOTO Hanachi dva pogotka za tri boda Klasa


Klas je u trećem proljetnom kolu zabilježio drugu pobjedu i s tri nova boda ostao u gornjem dijelu poretka (18 10 2 6 32:27 32). Momčad domaćina došla je u vodstvo u 20. minuti nakon prodora po lijevoj strani i ubačaja Ivana Kneza, loptu je na drugoj vratnici dočekao Haithem Hanachi i zakucao u suprotni kut. Gosti su u 36. iskoristili pogrešku domaće obrane i Hrvoje Kolarić je smjestio loptu iza leđa vratara Josipa Pogledića za 1:1.

23.03.2019. Mičevec – Jedinstvena županijska nogometna liga, 18. kolo: NK Klas – NK Vatrogasac (Zdenci). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Početkom drugog poluvremena (50.) hitri Sven Butković je pretrčao sve koji su mu se našli na putu, prešao i vratara Alena Šoštareka te mirno plasirao loptu u prazna vrata za 2:1. Opet je izjednačio Kolarić nakon brze akcije i inertnosti domaćih stopera, njegov udarac vratar domaćina nije mogao obraniti. Ubrzo nakon toga (57.) veliku prigodu nije iskoristio Knez, lopta je zamalo otišla iznad grede. U 78. Vatrogasac ostaje s igračem manje, isključen je Mateo Jagustović nakon gužve u kojoj je bilo i naguravanja i šaketanja više igrača, a sudac je mirne duše mogao i jednog igrača domaćih poslati prije vremena u svlačionicu.

23.03.2019. Mičevec – Jedinstvena županijska nogometna liga, 18. kolo: NK Klas – NK Vatrogasac (Zdenci). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Završnica je pripala domaćinu i za treće vodstvo je zaslužan Butković, koji je opet bio neuhvatljiv za goste. Sve je prešao, ali je otišao u mrtvi kut te iz mjesta ubacio na peterac, a Hinachi je u padu zahvatio loptu glavom i pogodio vratnicu od koje se odbila u mrežu za konačnih 3:2.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 18. kolo

NK Klas – NK Vatrogasac (Zdenci) 3:2 (1:1)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 80. Subota, 23.03.2019., 15 sati. Sudac: Stjepan Pajač (Sveti Ivan Zelina). Pomoćnici: Marko Vuković (Zelina) i Bruno Geller (Zagreb). Strijelci: 1:0 – Hanachi (20), 1:1 – Kolarić (36), 2:1 – Butković (50), 2:2 – Kolarić (54), 3:2 – Hanachi (89).

KLAS: J. Pogledić, Butković, Knez, Zelenika, Pandža, Fišer (cap.) (od 66. Bilać), Bedeković (od 85. Zekić), Božarov (od 25. Sviličić), Matić, Hanachi, Dilberović. Trener: Damir Dittrich.

VATROGASAC: Šoštarek, Čirjak (od 89. Šavorić), Čerimi, Kurtović, Miletić, Papić (od 70. Karamatić), Čerina (od 46. Mekinec), Lučić (od 66. Merkl), Jagustović, Kolarić, Pažin (cap.). Trener: Ante Čorak.

Crveni karton: Mateo Jagustović (78. min., druga opomena).