Prijava

Vaša prijava

Sutra dolaze novi filmski naslovi u Kino Gorica


Od sutra u Kinu Gorica igraju tri filma za sve uzraste. Obiteljski, avanturistički i  fantastični film  ‘DUMBO’ govori o sloniću koji ima prevelike uši te se jedna obitelj brine za njega, no u jednom trenutku otkriju njegov talent… Film se prikazuje do 3.4 svaki dan u 18 sati.

Za ljubitelje trilera dolazi prava poslastica film ‘Opsadno stanje’ u režiji Rupert Wyattia. Priča započinje u predgrađu Chicaga, desetljeće nakon što su izvanzemaljci okupirali Zemlju. Prikazuje ljudsku perspektivu na dva načina. Film se prikazuje do 3.4 u 20:30 sati.

Za umirovljenike u petak će se prikazivati komedija,drama ‘Zelena knjiga’ koja je  dva puta nominiran za nagradu Oscar. Donosi nam priču inspiriranu istinitim prijateljstvom koje je nadvladalo rasne i klasne razlike šezdesetih godina u SAD-u. Film će se prikazivati u 11 sati i ulaz je besplatan.

I ovoga puta POUVG ima aktivnu nagradnu igru i dijeli nekoliko ulaznica za određene projekcije, a sve što trebaš napraviti je u par klikova ispuniti uvjete https://web.facebook.com/pou.velikagorica/ i ući u krug nagradne igre. Igra je aktivna danas do 15 sati