Prijava

Vaša prijava

Žetva medalja u Maloj Subotici


Na Cro Cup-u u Maloj Subotici mladi gorički karatisti odradili su odličan posao. U konkurenciji 742 natjecatelja iz 56 klubova i sedam država osvojili su 14 medalja.

Zlato su osvojili Vito Hulina, Nikola Huzjak, Ema Filković, Matej Vuković, a Karate klub Velika Gorica osvojio je i ekipna zlata u kategorijama učenice i učenici. Hulina je, uz zlato, osvojio i jedno srebro, kojim su se okitili i Ema Jukić te Andro Vuković. Broncu su osvojili Mihael Potočki, Katja Braica, Luka Tačković, Filip Kaurin i Lucija Kirinić.

– Nastupili smo s ekipom koju uskoro očekuje prvenstvo Hrvatske, tj. s uzrastom od 9-13 godina. Ukupno smo se borili u 18 kategorija i osvojili čak 14 medalja, od čega šest zlata, tri srebra i pet bronci, te u ukupnom poretku svih klubova u borbama osvojili treće mjesto.Dobra najava pred prvenstvo Hrvatske, i stvarno dobro odrađene borbe na današnjem turniru.

Najuspješniji borci današnjeg dana su bili Nikola Huzjak i Ema Filković koji su osvojili po dva zlata. Prvo Nikola s ekipom učenika i u svojoj kategoriji, a poslije njega je Ema ponovila isti uspjeh.

Ponosni smo što je naša ekipa učenika i učenica osvojila zlatnu medalju. Dečki u sastavu Nikola Huzjak, David Lovrinović, Andro Vuković, Mihael Potočki, a cure u sastavu Ema Filković, Ema Jukić, Matea Kordić.

Vito Hulina je nastupio u dva finala i također se izvrsno borio. U svojem uzrastu je osvojio zlato, a u konkurenciji starijih dečki osvojio je srebro – poručili su iz Kluba.


Vuković brončana na Prvenstvu Hrvatske na 10000 m na stazi

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike