Prijava

Vaša prijava

Srdačni pozdravi za slučajnog prolaznika i “šestica” Jelačića susjedima


Jelačić je bez većih problema nadigrao mladu momčad Dinamo Hidrela. Razlika u kvaliteti i iskustvu bila je očita od starta utakmice i bilo je pitanje samo koliko će lopti završiti u gostujućoj mreži. Sve konce igre držao je neumorni vezist Matija Ezgeta, koji je znanjem i motorikom daleko iznad 1. županijske lige. Za Jelačić su redom zabijali Ian Cvek-Šekuljica, na asistenciju Jože Matejčića, Josip Miletić nakon udarca Ezgete i odbijanca Gligorevića, Mateo Nikić, kojem je namjestio Relota, strijelca Zlatka Relotu je uposlio Smok, Ivan Smok zabio je za 5-0 na asistenciju Miletića, a posljednji gol opet je zabio Miletić u 90. minuti, pri čemu zasluge pripadaju i Smoku.

Od 79. minute Jelačić je igrao bez ozlijeđenog dvojca Ezgete i Relote ali dinamovci brojčanu prednost nisu znali ni mogli iskoristiti. U 89. minuti kod Hidrela se ozlijedio i mladi Panić koji je također napustio teren. Mladi sudac Nikola Meić zaslužio je čestitku za neupadljivo i vrlo dobro suđenje kao i njegovi pomoćnici.

Kapetan Dinamo Hidrela Ivan Jambrešić korektno je čestitao susjedima iz Vukovine na zasluženoj pobjedi

– Bolja i iskusnija momčad je zasluženo pobijedila i čestitam Jelačiću. Igralo se borbeno, ali korektno, a ozljede su slučajnost. Svi mi u Hidrelu moramo biti strpljivi i mirni svjesni da dio naših mladih, a standardnih igrači igra na dva kolosijeka, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, i to se mora osjetiti. Vjerujem da možemo bez stresova izboriti ostanak u ligi, a dugoročno će klub s ovim potencijalom sigurno prosperirati. Moram ispred Dinama Hidrela zahvaliti ljudima u Jelačiću što su bez kolebanja prihvatili našu molbu i promijenili termin odigravanja utakmice – kazao je kapetan Dinamo Hidrela Ivan Jambrešić.

Domaćini su, naravno, bili zadovoljni pobjedom.

– Već nakon 20 minuta igre osjetio sam preponu, a kako smo već vodili 1-0 i dominirali, nisam želio ništa riskirati i zatražio sam zamjenu. Vidjeli ste, nisam pogriješio jer moji suigrači su i u nastavku utakmice odradili dobar posao i sigurno pobijedili. Čestitam im na tome. Čestitke i susjedima iz Čiča na fer i korektnom držanju, pa i borbenosti do samog kraja. Ima među dinamovcima potencijala, a vrijeme radi za njih – uvijek je korektan u svojim razmišljanjima popularni Joža iz Vukovine, kapetan Jelačića Josip Matejčić.

Na igralištu u Vukovini vodila se velika borba, ali na kraju su jedni drugima korektno pružili ruku i čestitali

Spomenimo na kraju i jednu zanimljivost pa i raritet koji ne spada(ju) direktno u nogomet ali mogu biti itekako poučni pa i za sport i sportaše. Dopisnik City portala i Sportskih novosti na utakmice u Vukovinu iz Novog Čiča uglavnom putuje biciklom. Ruta mu tada ide i kroz sam centar Starog Čiča, zbog izbjegavanja prometa na glavnoj prometnici. Vraćajući se s tekme u Vukovini, opet, kao i svaki put, stizali su jasni i glasni pozdravi svih prolaznika. Specifično je to u Starom Čiču jer pozdravljaju svi, od bakice, djevojke, djevojčice, dječaka, djeda, mame, tate… Nije važno što sam za većinu njih samo prolaznik, a rijetkima znanac. Dogodilo se to mnogo puta i vjerujem kako nije slučajnost. Svaka čast i čestitka svim žiteljima Starog Čiča! I mi Vama od srca želimo sve dobro!!

JELAČIĆ – DINAMO HIDREL 6-0
VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 31. ožujka 2019. od 16.30. Gledatelja 50. Sudac: Nikola Meić (Velika Gorica). Pomoćnici: Dario Mužar (Velika Gorica) i Josip Vitez (Kobilić). Delegat: Zdenko Slopko (velika Gorica).
STRIJELCI: 1:0-Cvek-Šekuljica (13), 2:0-Miletić (24), 3:0-Nikić (50), 4:0-Relota (57), 5:0-Smok (66), 6:0-Miletić (90).
JELAČIĆ (4-2-3-1): Sakač-Jambrečina, Ivanjko, Radoš, Cvek-Šekuljica-Ezgeta, Limić (od 59. Karlović)-Miletić, Relota, Smok-J. Matejčić (od 20. Nikić). TRENER: Siniša Mioković
DINAMO HIDREL (4-4-1-1): Gligorević (od 64. Nikolić)-Sudar, Panić, Pudić, Ž. Josić (od 61. Žugaj)-Šantek (od 61. Pandurević), Jurišić, I. Jambrešić, Španiček-S. Andrišević (od 28. D. Josić)-Blažević. TRENER: Neven Andrišević
IGRAČ UTAKMICE: Matija Ezgeta