Prijava

Vaša prijava

FOTO Bistra lakoćom do tri boda u Gradićima


Momčad Bistre pokazala je bolju igru tokom cijele utakmice u dvoboju kontra domaćina Gradića. Sam početak otvaranja utakmice dao je naslutiti da je Bistra dosta kvalitetnija momčad te da će domaćinu biti jako teško do bodova. U 35. minuti susreta Ištuk je na jednu ubačenu loptu u kazneni prostor bio najviši u skoku te glavom zatresao mrežu domaćeg vratara Kamenjaševića.

S minimalnom prednošću odlazi se na odmor, a u nastavku drugog dijela vidio se osjetni pad u kvaliteti igre domaćina, koji nikako nije mogao povezati svoje redove, a to su gosti odlično iskoristili u 66 minuti kada je Štulec pogodio za 2-0, što je bio i konačni rezultat utakmice.

Četvrta HNL Središte, 20 kolo:
GRADIĆI – BISTRA 0-2
Gradići. Gledatelja 100. Suci: Alen Hrgović, Krešimir Lang, Igor Havranek i Juraj Jović (svi iz Zagreba).
STRIJELCI: 0-1 Ištuk (35), 0-2 Štulec (66).
GRADIĆI: Kamenjašević, Božić, Krstanović, Milanović, Cindrić, Štefner, Pralas (od 89. Rajić), Furić, Cvetnić (od 75. Yame Loaw), Smolković (od 46. Župetić). Predstavnik kluba Edi Ivančić
BISTRA: Đurđek, Ištuk, Marić, Vračević (od 88. Lovrić), Kukec, Smolčić (od 78. Matošević), Grabušić, Dežić, Aničić, Misimi (od 80. Zendeli), Štulec (od 88. Batina). Trener Bernard Gulić.