Prijava

Vaša prijava

Od uraslog nokta do sepse: Igrač Jelačića već dva tjedna je u bolnici…


Županijski nogometni ligaš Jelačić iz Vukovine ima problema s kvantitetom igrača iako ih trener Siniša Miokovića na popisu ima za više od dvije momčadi. O čemu se radi nakon nedjeljne prvenstvene utakmice protiv Hidrela pojasnio je službeni predstavnik kluba Saša Matejčić, brat igrača i kapetana Jože.

– Tradicionalni je to problem amaterskih klubova. Poklopi se da dečki imaju radne, osobne ili školske obaveze, ima ozlijeđenih pa i uvrijeđenih. Sve se to i nama dogodilo, a u zaraznoj bolnici uz sepsu je već dva tjedna i naš standardni vezist ili napadač Damir Matković. Sve je krenulo od uraslog nokta na nozi i prilično se zakompliciralo. Čini se da je za Damira tekuća sezona gotova. Svi u klubu želimo mu što raniji izlazak iz bolnice i ozdravljenje, a pobjedu nad Dinamom Hidrel poklanjamo njemu. Vidjeli ste, kontra Hidrela se nastavio crni niz nedaća i iz igre su prije kraja morali ozlijeđeni Ezgeta i Relota, utakmicu smo završili s dva igrača manje – istaknuo je Saša Matejčić.

Spomenimo, Damir Matković prošao je nogometnu školu danas renomiranog prvoligaša HNK Gorice. Ranije ozljede i sada bolest zaustavili su, vjerujemo samo privremeno, njegov talent i nogometni razvoj. Želimo ga što prije opet pratiti u Jelačićevom dresu.