Prijava

Vaša prijava

Turopoljac utrpao 11 komada, vodeće četiri momčadi ukupno 28!


Minulog vikenda odigrano je 19. kolo 1. županijske lige istok, u kojoj igra osam klubova iz Turopolja. Raritet je da vodeći četverac – Naftaš Ivanić, Turopoljac, Vatrogasac iz Kobilića i Jelačić iz Vukovine – nije imao nimalo milosti prema svojim suparnica i zabio im ukupno 28 golova!!! Vodeći Naftaš Ivanić sprašio je susjedima u Kloštar Ivaniću devetku, najefikasniji s tri pogotka bio je Radoš, a najraspoloženiji su bili napadači Turopoljca. Vratar Oborova 74 Matijević morao je iz svoje mreže vaditi loptu čak 11 puta!! Petar Milatović svladao ga je pet puta. Novom treneru iskusnom Vladi Horvatu sada je malo lakše iako mu lider bježi osam bodova (nakon prve dionice prvenstva razlika je bila četiri).

Novi trener Turopoljca Vlado Horvat poveo je svoju momčad do neobično uvjerljive pobjede

Treći u poretku Vatrogasac svladao je u Ostrni istoimenog domaćina 2-1 i tako pomogao susjedima dinamovcima iz Novog Čiča oko borbe za ostanak u ligi (Hidrel je 13. sa 16 bodova, Ostrna 16, Oborovo 74 ima 12, a posljednji Zvekovac 11) iz koje ispada posljednjeplasirani ako nitko ne ispadne iz ranga više. I na kraju, golijadi je pripomogao i Jelačić iz Vukovine. Nekompletna, a razigrana momčad trenera Siniše Miokovića pobijedila je 6-0 mladu momčad Hidrela iz Čiča i sada s Dubravom iz Dubrave Vrbovečke ima po 35 bodova, uz daleko bolju gol-razliku.

Igor Mostarlić je sa svojom Lonjom bio uvjerljiv protiv Bune

Od ostalih naših klubova, Mraclin je dobio 3-0 Dubravu i polako se penje prema vrhu poretka (sada je sedmi). Buna je u Lonjici od Lonje dobila sedam komada, a zabila samo jedan. Na klupi Lonje kao trener kormilario je Igor Mostarlić. Mladost iz Obrezine također je kod fenjeraša Zvekovca zabila jedan, ali i fasovala četiri. I na kraju Meštrica je u Božjakovini remizirala s Brckom 1-1.

Idući vikend od 16.30 sati, u sklopu 20. kola, igraju u subotu Naftaš Ivanić – Zvekovac i Oborovo 74 – Lonja, a u nedjelju Vatrogasac – Turopoljac, Buna – Brcko, Meštrica – Jelačić, Dinamo Hidrel – Kloštar, Mladost – Mraclin i Dubrava – Ostrna.


Besplatni preventivni pregledi!

Policija će snimati nedjeljnu utakmicu Gorice i Osijeka