Prijava

Vaša prijava

Odlični rezultati Goričana na Državnom prvenstvu u parastolnom tenisu


U Svetom Martinu na Muri proteklog vikenda održano je Državno prvenstvo u parastolnom tenisu. Goričani su ostvarili sjajan rezultat osvojivši sedam medalja i osvojivši treće mjesto u ukupnom poretku.

Zlato su osvojili Mirjana Lučić, Igor Pejak i Antonio Lovrić, srebrom su se okitili Mario Jelekovac i Kristina Ivčić, a broncom Marija Martinović i Antonio Plepelić.

U ukupnom poretku titulu Državnog prvaka obranili su članovi STKI Uriho iz Zagreba osvojivši 106 bodova. Drugo mjesto pripalo je STKI Synergia iz Samobora s 94 boda, dok su treće mjesto zauzeli stolnotenisači STKOI Uspona iz Velike Gorice s 51 bodom.

– Izuzetno sam ponosna na naš rezultat na Državnom prvenstvu. Nastupili smo u najvećem broju do sada s čak 14 natjecatelja, a osvojili smo sedam medalja što je najbolji rezultat u povijesti kluba. Vidi se da se u Klubu radi i da smo svake godine sve bolji, a ono što je po meni najvažnije su dobri rezultati u juniorskoj konkurenciji. Ohrabruje to što dolaze mladi i nema razloga za strah za budućnost kluba – rekla je Mirjana Lučić, predsjednica STKOI Uspon Velika Gorica.