Prijava

Vaša prijava

Mali glumci iz SOS Dječjeg sela Lekenik oduševili klince iz Buševca


Često se na daskama Doma kulture u Buševcu uprizoruju kazališna ostvarenja, igraju predstave, jer buševečki Ogranak seljačke sloge konstantno je aktivan i vrijedan, ali u ponedjeljak je na ovoj pozornici odigrana jedna sasvim posebna predstava. Naime, djeca iz Buševca uživala su u predstavi u kojoj su glumila djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

“Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, ‘U stihu priča o dječaku Hlapiću’, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec. U publici su ovom prilikom sjedili njihovi vršnjaci iz Dječjeg vrtića Velika Gorica, područni objekt Buševec, te Osnovne škole Vukovina, područna škola Buševec.

Glumački talenti rasplamsali su se pozornicom, a likovi iz priče oživjeli su od strasti naših mališana. Vrtićanci i školarci svaku su scenu predstave autora i redatelja Rusmira Agačevića pratili s velikom pozornošću.

Publika je opet prepoznala trud naše glumačke skupine te su ih djeca nagradila gromoglasnim pljeskom i pozivom na novo gostovanje. Zahvaljujući sjajnoj podršci i ohrabrenju, naši će mladi s još više samopouzdanja krenuti prema novim izazovima i kazališnim pothvatima”, prenosi službena stranica SOS Dječjeg sela Hrvatska.