Prijava

Vaša prijava

Polet ispustio pobjedu u sudačkoj nadoknadi


JŽNL , 22. kolo

Nogometaše Poleta na Zvrniku dijelilo je nekoliko desetaka sekundi do pobjede kontra drugoplasiranih gostiju iz Jakovlja. Nije dobro krenulo za domaću momčad u prvom dijelu susreta, iako su u nepovrat otišle dvije velike prilike Sučića iz 26. i Zagorca iz 34.
minute, gosti su prvi došli do prednosti. Na ubačenu loptu iz kornera u peterac domaćih, najbolje je reagirao stoper gostiju Ivan Bjelobradić u 28. minuti, loptu je glavom spremio u mrežu.
Bolju igru u nastavku susreta domaći igrači okrunili su golovima Zagorca za poravnanje iz 60. minute, veznjak Poleta je sa nekih dvadesetak metara snažnim udarcem “probio” golmana Rihtara.

Povećanje vodstva za Poletovu momčad djelo je kapetana Ivice Sučića kojem je sa lijevog boka asistirao Zvonimir Matušin. Njegov
odmjeren niski udarac ljevicom završio je u desnom kutu gostujućeg vratara. I kad se činilo da će Polet upisati tri boda, u sudačkoj nadoknadi gosti niveliraju prednost. Nakon prekida sa centra ubacuju visoku loptu u kazneni prostor domaćih, lopta se
sretno odbija do Bjelobradića čiji izlazak na Bradića završava njegovim drugim poentiranjem, a on tako postaje junak ove utakmice za svoju momčad.

POLET (B) – DINAMO (J) 2:2

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 100. Sudac: Kršak (Donja Zelina). Pomoćnici: Vuković i Kamenarić.

STRIJELCI: 0:1 – Bjelobradić (28), 1:1 – Zagorec (59), 2:1 – Sučić (72), 2:2 – Bjelobradić (90+2).

POLET (B): Bradić, Brajković, Tičarić, Dejanović (od 77. Robić), Skrbin, Stuparić, Pejak, Zagorec, Sučić, Jušić (od 83. Mikulić), Matušin. TRENER: Mario Paviša.

DINAMO (J): Rihtar, Škrlin, Bjelobradić, Malić, Vrabec, Vicić, Zrinjski (od 74. J. Debogović), Piškor (od 79. Špiček), Hruševar, Konjevod, Dutković (od 46. Kukec). TRENER: Davor Debogović.