Prijava

Vaša prijava

Kraljevi remija opet remizirali, dva igrača Mraclina završila u bolnici!


Lokalni okršaj susjeda Dinama Hidrela i Mraclina na Uskrsni ponedjeljak u Čiču došlo je pogledati blizu 200 gledatelja, koji su vidjeli triler s mnogo sadržaja. Iako, istina, ne baš kvalitetan. Goropadni gosti, osokoljeni serijom pobjeda, bili su papirnati favoriti, a mladi dinamovci kao proljetni kraljevi remija nisu se nimalo uplašili, dapače.

Navijači Mraclina na sjevernoj tribini… Foto: Vitomir Štuban

Uzbuđenja su krenula u 7. minuti, kad je Guduraš iz Mraclina izbliza promašio ono što je teško promašiti i 60-tak gostujućih navijača na sjevernoj tribini uhvatilo se za glave. Isto se dogodilo na južnom dijeli gledališta kad je dinamovac Kuzmić sam kao duh krenuo na vratara Mraclina Dražića i predriblao ga u desno, a onda malo iskosa nije pogodio nečuvanu mrežu.

Mraclinci, u bijelim dresovima, na početku su imali više od igre, ali modri su iz kontri bili vrlo neugodni. U 31. minuti drugi pomoćni Bratković mahao je sumnjivo zaleđe u trenutku dok je jedan domaći opet jurnuo sam na Dražića, glavama su vrtjeli i navijači Mraclina, koji su također bili u ravnini događanja. U 41. minuti Pudić je iz okreta sa 16 metara ciljao desni kut, a Dražić je lijepom paradom skrenuo loptu u korner. Početkom nastavka, u 48. minuti, Jambrešić je u kutu svojeg kaznenog prostora nepotrebno složio na travu Cvetnića i sudac Landeka je opravdano pokazao na 11 metara. Pucao je Čičak u svoju lijevu stranu, ali vratar Marijo Gligorević ga je pročitao i paradom obranio.

Gligorević je odlično čuvao vrata Dinama

Neželjena scena viđena je u 71. minuti. Na jedan ubačaj napadaču Pudiću pred vrata Mraclina startao je vratar Dražić i srušio ga za novi kazneni udarac, ovaj put za Dinamo. Nažalost, u opisanom duelu našao se i Čevid iz Mraclina, da bi gotovo nepokretni na travi ostali okrvavljeni gostujući igrači, koji su se vjerojatno međusobno sudarili glavama. Ukazivanje pomoći dvojcu u bijelim dresovima trajala je desetak minuta, da bi nesretni igrači Dražić i Čevid osobnim vozilom bili prebačeni u bolnicu. Na vrata Mraclina morao je Nikolas Culović a čekao ga je izvođač penala, domaći Ivan Jambrešić. Možda i pod dojmom ozljeda suparničkih igrača, Jambra je gađao visoko iznad vrata.

Jambrešić je propustio najveću moguću šansu, kazneni udarac… Foto: Vitomir Štuban

Ubrzo je gostujući Ivan Kos imao veliku prigodu kazniti spomenuti promašaj, ali i sam je bio neprecizan i pucao uz samu suprotnu vratnicu. Dinamo je poveo u 90. minuti nakon kontre i poentiranja Luke Blaževića. Utakmica je imala nadoknadu 11 minuta i Mraclin je bacio sve karte u napad. U sedmoj minuti produžetka Juraj Cvetnić dobio je dubinsku po sredini, a onda je silovito, nisko i precizno pogodio za možda i najpravednijih 1-1. Mraclinci nisu bili zadovoljni bodom a dinamovci su opet žalili za dva izgubljena. Hidrelu je ovo šesti proljetni remi od sedam utakmica!!

Duela Onića i Panića, samo jedan od brojnih u ovoj borbenoj utakmici… Foto: Vitomir Štuban

DINAMO HIDREL-MRACLIN 1-1
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 200. Sudac: Zvonimir Landeka (Velika Gorica).
STRIJELCI: 1-0 Blažević (90), 1-1 Cvetnić (90+7).
DINAMO HIDREL: Gligorević – Sudar (od 57. Španiček), Prnjak, Panić, Ž. Josić (od 90+8 Budin) – Jambrešić, Jurišić – Blažević, D. Josić (od 90+2 Čurla), Kuzmić – Pudić (od 90+9 Andrišević). Trener Mario Kajinić.
MRACLIN: Dražić (od 75. Culović) – Cvetnić, Vrdoljak (od 20. Ćevid-od 75. A. Dolibašić), Domitrović, M. Kos – J. Dolibašić, Onić – Guduraš (od 46. Čičak), Starčević, I. Kos – Cota. Trener Marko Pancirov.
IGRAČ UTAKMICE: Mario Gligorević


Cvetnić poništio Blaževića