Prijava

Vaša prijava

Tri, dva, jedan – kreni


Voliš biciklirati u svoje slobodno vrijeme? Onda je pravo vrijeme da provjeriš svoj bicikl, pregledaš kočnice,lanac,kacigu i utreniraš se za 19.svibanj kada Kud Novo Čiče organizira rekreativnu utrku kroz cijelo Turopoljsko područje.

Utrka starta u 13:00 sati iz Etno naselja Novo Čiče ,Velikogorička 147 i nastavlja se kroz Lazinu Čičku, Črnkovec , Lekneno, Strmec Bukevski, Obed, Bukevje, Čret Posavski, Ribnica, Jagodno i povratak u Novo Čiče.

Kotizacija za utrku iznosi 25 kuna te je s njom svakom sudioniku osiguran kupon za hranu i piće, tombola i naljepnice za bicikle.

Organizatori garantiraju odličan provod uz druženje, razgledavanje Etno naselja i okušavanje spretnosti na biciklu, ali navode da svaki sudionik sudjeluje u utrci na vlastitu odgovornost i da mlađi od 16 godina moraju nositi kacigu. Također se moli sudionike da poštuju prometne propise, a oni će osigurati redare i prateće vozilo. Za najmlađe će biti poligon za bicikle i za one najbolje osigurane su vrijedne nagrade, a uz te predviđene su nagrade i za najmlađeg sudionika, najstarijeg sudionika, nagrada za najstariji bicikl i za najzgodniju sudionicu biciklijade.

Prijaviti se možete ovdje https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQVresftDv45FsryBoJUUagGRnkyeToboh72rEqLuMoyNzow/viewform