Prijava

Vaša prijava

Projekcije za sve generacije u Kinu Gorica!


Kino Gorica nakon uskršnjih praznika dovelo je zanimljive naslove na svoje filmsko platno. Izbora ima za apsolutno sve dobne skupine, od djece do umirovljenika! Tako već od danas možete pogledati neke od niže ponuđenih naslova.

GOSPODIN LINK: U POTRAZI ZA SKRIVENIM GRADOM – Riječ je o animiranom sinkroniziranom filmu u režiji Chrisa Butlera. Link je 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara … on je zabavan, sladak ali i jako usamljen. Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La.
Projekcije: 25., 26., 28. i 30. 4., te 1. 5. u 18:00

OSVETNICI: ZAVRŠNICA – za ljubitelje akcije i SF-a, naslov sa zvučnim imenima svijeta glume: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth i Scarlett Johansson. Nastavak je na film Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.). Nakon razornih događaja svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.
Projekcije: 25. i 1. 5. u 20:00; 2., 3., 4. i 7. u 21:00

POSLIJE SVEGA je romantično-erotski film. Prvi je to dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i trilogije Pedest nijansi sive. U središtu radnje je vrijedna studentica Tessa, koja točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. No, sve će se raspasti kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta.
Projekcije: 26., 28. i 30. 4. u 20:00

Tu je i matineja za umirovljenike u petak u 11 sati. Ulaz je besplatan, a naslov iste je BENOV POVRATAK.  Riječ je o drami, a glavne uloge su Julia Roberts, Lucas Hedge i Courtney B. Vance. Na Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi. Njegova majka Holly oduševljena je ponovnim susretom sa sinom, ali ju brine mogućnost da se Ben ponovno ne upusti u svijet droge, dok njegova sestra Ivy i očuh Neal strahuju da će im se životi u potpunosti uzburkati kao što je to uvijek slučaj s Benovim povratkom. Tijekom sljedeća dvadeset i četiri sata nove istine biti će otkrivene, a majčina neupitna ljubav za njezinim sinom biti će testirana do krajnjih granica…

Za neke od ovih naslova Pučko otvoreno učilište  dijeli besplatne ulaznice na svojoj Facebook stranici, zaigrajte nagradnu igru i možda baš Vi budete sretni dobitnik!