Prijava

Vaša prijava

Sparkov natječaj za naj pjesmu


Velikogorička Udruga umjetnika “Spark” organizira natječaj za najljepšu pjesmu.   Pomalo zasićeni pjesmama koje svi pišu, a koje slave ljubav između muškarca i žene, ali ostajući uz ljubav, ove godine odlučili su se za nešto drukčiju temu – “Još jedno proljeće – s tatom ili bez njega”.

Ove godine proljeće počinje 20. ožujka. Dan kasnije obilježava se Svjetski dan poezije. Dan prije, 19. ožujka, u Hrvatskoj i u nekim drugim državama, slavi se, još uvijek stidljivo, Očev dan. “Pokušat ćemo promovirati i ovim natječajem Očev dan i malo više i poraditi na tome da se i očevima, kao i majkama, javno iskaže ljubav i oda poštovanje. I živim i umrlim. Jer, ako naš tata nije kraj nas, on je, zasigurno, u nama.  - kažu Sparkovci. Također, 19.ožujka 2001.godine osnovana je i Udruga umjetnika “Spark”.

 Pjesmu treba poslati najkasnije do 20. ožujka (poštanski žig na omotnici) jer 25. ožujka prosudbeni odbor počinje čitanje i ocjenjivanje. Savjet onima koji šalju izdaleka: ne čekajte zadnji čas! – pozivaju iz Sparka

 Sva pravila natječaja naći ćete na stranici http://www.spark-vg.info/josjednoproljece2014.html