Prijava

Vaša prijava

Dinamovci iz Čiča slavili u Ostrni


Dvoboj momčadi sa začelja poretka 1. županijske lige istok komentirao je mladi trener Dinama Hidrela iz Novog čiča Mario Kajinić.

“Utakmica bodovno jednako važna i domaćinu i gostu. Domaćini bolje ulaze u početak utakmice pa je dobro morao reagirati vratara Gligorević. Gosti prihvaćaju igru domaćina a to su bile duge lopte, vezna linija neaktivna kod obje momčadi. Kod jednog ubačaja domaćih, lopta dva puta odskače po gredi i vraća se u igru na drugu stranu gdje pogađa igrača Ostrne za prednost 1-0. Nakon toga lagano buđenje gostiju, više vezanih šansi a onda u 34. minuti se ukazuje Žugaj koji solo prodorom i udarcem s 18 metara pogađa drugi kut i bilo je 1-1 s kojim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. Drugo poluvrijeme gosti izlaze kao potpuno druga momčad, odlučna osvojiti 3 bod. Lopta se spustila na travu, kombinatorikom, posjedom i korištenjem dubine i širine stvarale su se prilika za prilikom, te je jednu dubinsku loptu odlično iskontrolirao Kuzmić i precizno matirao vratara poslavši loptu prizemno uz prvu stativu. Pred kraj utakmice, s 20 metara odlično pogađa Mateo Jurišić za pobjedu i konačnih 1-3. Gosti su više željeli pobjedu, svi do jednoga su izginuli na terenu i to se na kraju isplatilo. U momčadi trenutno vlada odlična atmosfera, svi na terenu rade i bore se jedan za drugoga i za klub a rezultati polako dolaze. Igrač utakmice ovaj puta je čitava momčad”-otkrio je Kajinić.

 

OSTRNA-DINAMO HIDREL 1-3

OSTRNA Igralište Ostrne. Gledatelja 100. Sudac: Spudić (Ivanić Grad).

STRIJELCI: 1:0-Lacković (19), 1:1-Žugaj (34), 1:2-Kuzmić (53), 1:3-Jurišić (87).

OSTRNA: Dominiković, Radovac, Tokić, Lacković, Žarko (od 65. Banović), Šego, Habeić, Nestić, Štefinovec, Brico, Lovrić.

TRENER: Filip Oroz

DINAMO HIDREL: Gligorević, Jambrešić, Panić, Šantek, Žugaj, Pudić (od 20. Jurišić), Čurla, Ž. Josić, D. Josić, Blažević (od 88. Slivak), Kuzmić (od 90. Krajinović).

TRENER: Mario Kajinić