Prijava

Vaša prijava

Gorički SDP priprema grah za međunarodni praznik rada


Bliži se Međunarodni praznik rada, a iz velikogoričkog SDP-a pozivaju građane Velike Gorice i Turopolja na tradicionalnu proslavu koja će se u srijedu održati na ŠRC Udarnik u Kurilovcu. Cjelodnevna manifestacija počinje nastupom svih sekcija FA Turopolje od 10 sati, a program se nastavlja uz bend duo ‘Ti i ja’, te grah i piće do kasno poslijepodne. Podjela graha je od 12 sati.

Iz GO organizacije SDP-a ovih dana najavljuju odličan miris graha i dašak veselja na već tradicionalnu, 22. zaredom proslavu povodom ‘prvog maja’.
– Ono što je dobro se ne mijenja, a na zadovoljstvo svih posjetitelja. U suradnji s konjičkim klubom Agramer, osigurali smo za sve ljubitelje jahanja i one koji će to tek postati, mogućnost besplatnog jahanja uz stručni nadzor. Imamo 1500 pripremljenih porcija radničkog graha, svi su pozvani. Tradicionalni simbol praznika rada je karanfil, koje će naše vodstvo dijeliti posjetiteljima. Ove godine imamo tri majstora kuhinje, glavni kuhar je Zoran Šestok, Aleksandar Drljača i predsjednica Foruma žena SDP-a Cina Azinović. Grah će zasigurno biti vrhunski, zbog domaćeg mesa i graha naših OPG-ova – otkrio nam je Mario Zdelar iz Gradske organizacije SDP-a.
Posjećenost ove manifestacije uvijek je dobra, a ŠRC Udarnik je savršena lokacija bez obzira na vremenske (ne)prilike. Goričani i Goričanke, ako niste isplanirali što raditi i gdje biti 1. svibnja, nemojte kuhati ručak, jer točno u podne čeka Vas friška porcija graha!

OBAVIJEST