Prijava

Vaša prijava

Kraljevi remija proljetos remizirali i sedmi put


Nedjeljnu utakmicu 24. kola 1. županijske lige istok između Dinama Hidrela i Dubrave Vrbovečke došli su pogledati samo oni najhrabriji. Sjeverac kao da je prosinac i hladna kiša koja je postrance šibala do kostiju, nisu bili saveznici nogometa ali oni malobrojni nisu požalili što su došli i sakriveni pod krovom terase vidjeli još jedno vrlo dobro izdanje modre Dinamove mladosti. Kvalitetnom nogometu svakako su pridonijeli i iskusniji gosti koji su se na vrlo korektan način došli nadigravati. Velika je samo šteta što im se u 60. minuti ozlijedio visoki a odlični vratar Alen Špoljar. Nakon jednog istrčavanja i ispucavanja bez kontakta, srušio se uz bolan jauk i bilo je odmah jasno da nije dobro. Okrenulo se koljeno i mladić je hitno osobnim vozilom prebačen u bolnicu. Dan kasnije u ponedjeljak javio se trener Dubrave Dražen Fulir (hvala mu) i otkrio da ipak nije ništa slomljeno, samo su jako istegnuti ligamenti.

Samo tri minute prije ozljede Špoljara, gosti su poveli. Korpulentni centralni napadač Ivan Matić uposlen je dubinski i nije mu bio problem rutinski svladati domaćeg vratara Marija Gligorević. U trenutku kad je gostujući vratar morao iz igre, domaći druker a prije igrač Dinama Čiče sveprisutni Lazić, hladno je uz gutljaj “žuje” ustvrdio, da će utakmice završiti 1-1 i pogodio. Već u 67. minuti Dominik Mršić proigran je poludesno u prostor pred novog vratara Olivera Grbavca i onda izbliza topovski pogodio bliži kut za 1-1. Da je na vratima ostao i Špoljar, ovo bi teško obranio. Kao i prije, do kraja se igralo otvoreno i napadački u želji osvajanja troboda. Prilika je bilo na obje strane ali onaj gore spomenuti Lazić je izgleda “odredio” da ostane remi i bi tako. Za dinamovce već sedmi proljetni od devet utakmica! Dodali su još po pobjedu i poraz. Urednik sportskog City portala Marko Vidalina je dobro kazao za Čičane, kraljevi remija.

DINAMO HIDREL-DUBRAVA (V) 1-1
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 35. Sudac: Milin (Dugo Selo). Pomoćnici: Šarić (Dugo Selo) i Malkoč (Velika Gorica).
STRIJELCI: 0:1-Matić (56), 1:1-Mršić (67).
DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Gligorević-Čurla, Prnjak, Panić, Kuzmić-Šantek, I. Jambrešić-Blažević (od 54. Slivak), D. Josić (od 68. Jurišić), Žugaj (od 46. Ž. Josić)-Mršić (od 85. Pudić).
TRENER: Mario Kajinić
DUBRAVA VRBOVEČKA (4-3-3): Špoljar (od 62. O. Grbavac)-Brkljačić, M. Grbavac, Leboš, Crnoja-Štefanac, T. Grgić (od 85. Brtan), Bradić-Suša, Matić, Mesarić (od 54. G. Grgić).
TRENER:
IGRAČ UTAKMICE: Alen Špoljar


Natjecanje "Klokan bez granica"