Prijava

Vaša prijava

Naučite pripremiti zdrave obroke i izračunati im kalorijsku vrijednost


Ljeto je sve bliže i treba pripaziti na izgled. Dolaskom lijepog vremena sve se više okrećemo aktivnostima na otvorenom. Doznajte kako efikasno i brzo dotjerati formu. U četvrtak od 17 sati u Goričkom klubu mladih održat će se radionica na temu zdrave prehrane.

-Polaznici u sklopu edukacije naučiti kako pripremati obroke, kako im računati kalorijsku vrijednost, a radionici će prethoditi kratko, ali sažeto predavanje o mršavljenju prilagođeno široj populaciji, tako da svaki laik može bez problema pratiti gradivo – poručili su iz GKM-a.

Radionicu će voditi Mirko Logožar, osnivač edukativne platforme Different i certificirani instruktor individualnog fitnesa, koji se već četiri godine bavi edukacijom o zdravom načinu života na jednostavan i zabavan način. Njegova platforma na društvenim mrežama broji preko 20 tisuća pratitelja, a uz održavanje radionica na različite teme, čest je gost konferencija, panela i intervjua.

Dolazak je potpuno besplatan, a prijaviti se možete na mail gorickiklubmladih@gmail.com. Broj sudionika je ograničen na 20 osoba.