Prijava

Vaša prijava

Nogometni vikend: Lukavec opet na plus četiri, Turopoljac sve bliže


Još u petak Gorica je, nažalost, kiksala u Zagrebu protiv Rudeša (1-1), a u subotu dobro se u Opatiji nije proveo ni trećeligaš Kurilovec, koji je nakon više od dva mjeseca izgubio utakmicu (0-3).

U subotu još su igrali u Obrežu Dinamo i Gradići (2-1) te u Lukavcu istoimeni vodeći petoligaš i Stupnik (3-1). Obrežani su poveli 1-0 golom Brajka u 34. minuti, autogolom Rebernjaka u 42. Gradići su izjednačili, a konačnih 2-1 djelo je Cimeše u 58. minuti. Novom pobjedom Lukavec opet ima četiri boda prednosti jer je Dinamo Jakovlje poražen 1-0 u Kerestincu. Odra je doma tek remizirala s Croatiom iz Hrastja.

Kod petoligaša iznenađenje je poraz Poleta u Buševcu od Kupinca. Lomnica je na svojem travnjaku svladala Vatrogasac iz Zdenaca Brdovečkih i sada se lakše diše.

Među županijskim prvoligašima istočne skupine iznenađenje kola režirali su nogometaši Mladosti iz Obrezine pobjedom kod lidera Naftaša Ivanić. Visokom pobjedom 8-0 Turopoljac je smanjio zaostatak na pet dostižnih bodova. Jelačić je poražen u Lonjici. Dinamo Hidrel je opet remizirao, sedmi put proljetos!

3. HNL ZAPAD, 29. KOLO

Opatija – Kurilovec 3-0

4. HNL SREDIŠTE, 26. KOLO

Dinamo – Gradići 2-1
Odra – Croatia (H) 1-1

JŽNL, 24. KOLO

Lukavec – Stupnik 3-1
Klas – Rakovec 4-0
Lomnica – Vatrogasac (ZB) 4-2
Polet – Kupinec 0-1

ŽNL ISTOK, 24. KOLO

Naftaš Ivanić – Mladost (O) 1-4
Vatrogasac – Brcko 1-0
Lonja – Jelačić (V) 2-1
Turopoljac – Kloštar 8-0
Buna – Mraclin 1-4
Meštrica – Ostrna 2-0
Dinamo Hidrel – Dubrava 1-1

ŽNL ISTOK, 20. KOLO

Posavec – Graničar 3-1
Turopolje – Kupa 1-4