Prijava

Vaša prijava

Atrakcije i akrobacije: Gorica na jedan dan postaje grad rock’n’rolla!


Više od 600 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske okupit će se u subotu u Velikoj Gorici, u dvorani Srednjoškolskog centra, s konačnim ciljem da kući odu kao prvaci države u akrobatskom rock’n’rollu. Bit će tu i međunarodni suci, a sve to skupa čini ovo natjecanje najvažnijim ove godine. Organizator je Akrobatski rock’n’roll klub “Gorica”, u suradnji sa Hrvatskim rock’n’roll savezom.

– Ovo je 28. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock’n’roll-u, koje donosi najveći broj bodova za formiranje reprezentacijeHrvatske i sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima. Natjecanje se sastoji od prednatjecanja, koje počinje u 11 sati, i večernjeg programa, koji počinje u 19 sati, kad će svoje atraktivne programe izvesti parovi i formacije koji su visoko pozicionirani na međunarodnim rang listama. Priredba je zamišljena kao jedinstveno plesno i glazbeno iskustvo, koje bi gledateljima približilo naš atraktivan sport i upotpunilo sportsko-kulturni program grada Velike Gorice – rekao je Damir Kotrman, predsjednik ARRK-a “Gorica”, pa dodao:

– Cilj organizacije ovog natjecanja je prikazati Veliku Goricu gradom sporta i mladih koji se bave sportom. Gosti koji će doći na natjecanje trebaju ponijeti sa sobom pozitivan dojam o našem Gradu, da ga prepoznaju kao turističku destinaciju u koju treba doći i drugi put.

Ples će se, dakle, ispreplesti s turizmom, a to se čini kao spoj koji ima velike šanse za uspjeh. Jednako kao što su velike šanse naših, goričkih plesača na ovom prestižnom natjecanju. Sve u svemu, isplati se doći i pogledati…