Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričanka Jela Ravnjak milijunta je putnica Zračne luke Franjo Tuđman


Proteklo je nešto više od godinu dana otkako je nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines uveo let bez presjedanja na liniji Dublin – Zagreb, točnije, od 3. svibnja 2018. godine. Stoga je i današnji dan znakovit iz više razloga. Zračna luka Franjo Tuđman zabilježila je ovogodišnju milijuntu putnicu upravo na ovom letu, a ranije nego ikad u povijesti goričke zračne luke – pet dana prije u odnosu na proteklu godinu.

Baš na majčin dan, stigla je naša sugrađanka Jela Ravnjak, milijunta putnica zračne luke. Jela je inače po zanimanju doula, naime, ona pruža ženama podršku u trudnoći i porodu, na njihovom putu prema majčinstvu.

Foto: Tomislava Bradić/Cityportal

– Jako sam iznenađena, čak su došle i mažoretkinje, a doček je zaista bio svečan. Jako volim letjeti, no isto tako svjesna sam i važnosti ekološke održivosti! Vođena tom činjenicom, pomislila  sam kako bih trebala posaditi jedno drvo budući da sam letjela avionom – kroz oduševljenje kazala nam je Jela Ravnjak.

Simpatičnu 30-godišnju Velikogoričanku uz čestitke dočekali su prigodni darovi, pa ju je Međunarodna zračna luka Franjo Tuđman i Aelia Duty free darovala poklon bonom, a aviokompanija Croatia Airlines dvjema zrakoplovnim kartama za jedno od svojih odredišta po izboru putnice.

Galerija fotografija