Prijava

Vaša prijava

Naftaš Ivanić nadigrao Hidrel za dvoznamenkastu razliku!


Odigrano je 26. kolo 1. ŽNL istok a vodeći Naftaš iz Ivanića i Turopoljac su pobijedili pa ostaje isto rastojanje od 5 bodova za istu metu, prvaka. Lider je u Novom Čiču od prvog zvižduka vrlo dobrog suca Tihomira Kocek demonstrirao šampionsku igru pa su se prigode za postizanje pogodaka redale kao na traci u kineskoj tvornici odjeće. Zabili su gosti pet efektnih golova a imali su prigoda i za poveću dvocifrenu razliku. Golijadu je s dva pogotka otvorio Dražen Tadić ali od prve minute pozornost je privukao mlađahni, kazali su još izlazni kadet, neumorni vezist Luka Božić. Da su mjereni kilometri, dečko bi sigurno imao profesionalni rezultat ali važno je istaknuti da ni jedan korak nije bio nelogičan ni uzaludan. Zavidna tehnika, čitanje igre, proigravanja, asistencije, uporno kretanje bez zastajkivanja u oba smjera, opasan po gol suparnika, strijelac. Već sada Luka ima predispozicije i za jači rang.

 

Epitetima Božiću ne umanjuje se doprinos svih ostalih igrača iz Ivanić Grada. Dajan Joveš zabio je jedan a mogao je još tri. Iskusni Alan Maras se pošteno naradio u sredini terena uz pomoć sveprisutnog Božića, a zanimljivo, napadač Boris Radoš prekomandiran je na stopera i zadaću ispunio za visoku ocjenu. Novočičani? Slabiji no obično. Bez odsutnih Žugaja, Blaževića, Sudara i s Jurišićem na klupi bili su neprepoznatljivi. Već u 17. minuti je ozlijeđen i vratar Gligorević, no srećom je zamjena Ivan Šimić spasio više takozvanih sigurnih pogodaka Naftaša.

DINAMO HIDREL-NAFTAŠ IVANIĆ 1-5

NOVO ČIČE – Igralište Dinama Hidrela. Igrano 19. svibnja 2019. od 17 sati. Gledatelja 70. Sudac: Tihomir Kocek 7,5. Pomoćnici: Stjepan Pajač i Krunoslav Cvetnić. Delegat: Dragutin Bobinac (svi iz Svetog Ivana Zeline).

STRIJELCI: 0-1 Tadić (12), 0-2 Tadić (25), 0-3 Joveš (40), 0-4 Božić (53), 0-5 Ivanković (75), 1-5 Kuzmić (80).

DINAMO HIDREL (4-2-3-1): Gligorević-(od 17. Šimić 6,5)-Čurla 5, Panić 5, Pudić 5, Ž. Josić 5 (od 67. Jurišić 5,5)-Šantek 5, Jambrešić 5-Kuzmić 6,5, D. Josić 5, Slivak 5 (od 72. Škrtić-)-Mršić 5. Trener: Mario Kajinić 5.

NAFTAŠ IVANIĆ (4-2-3-1): Leš–Kelšin 7, Bilandžija 7, Radoš 7,5, Šestan 7-Ptičar 7 (od 62. Škulec 7), Maras 7,5-Tadić 8 (od 67. Ivanković 7), Božić 9, Lasić 7-Joveš 7. Trener: Patrik Oroz 8

IGRAČ UTAKMICE: Luka Božić