Prijava

Vaša prijava

Na turopoljskoj roštiljadi u Novom Čiču i rukometaši Gorice


Turopoljska roštiljada “za bodove” u Novom Čiču već je tradicija. Natjecanje će se održati i ove godine, u subotu 25. svibnja, u etno selu u Novom Čiču od 14 sati. Prihod od kotizacija ide u humanitarne svrhe. Zanimljivost ovogodišnje manifestacije je sudjelovanje rukometnog prvoligaša HRK Gorice. Detalje otkriva Đuro Mesić iz Novog Čiča, član Uprave kluba.

– U srijedu smo pobijedili u Rudama domaći Rudar 37-29 i osigurali prvo mjesto u skupini šest momčadi Premijer lige za ostanak. Sudjelovanje na roštiljadi u Novom Čiču na neki je način ispusni ventil za članove Uprave, stručni stožer i igrače nakon naporne sezone u kojoj smo na kraju sedmi u elitnom razredu rukometa U Hrvatskoj. Kolo prije kraja zadovoljni smo sezonom u kojoj je uspostavljena uska suradnja s perjanicom hrvatskog rukometa, PPD Zagrebom – otkrio je Mesić, a onda se kratko prebacio i na roštiljadu:

– HRK Gorica sudjeluje na roštiljadi zbog druženja ali i natjecateljski. Koliko znam, prijavljeno je 33 momčadi a među njima i Veseli šokci iz Slavonskog Broda, koji će, osim natjecanja, imati i zadaću zabavljača.

Cijeli događaj održat će se u Etno naselju Novo Čiče, počinje u subotu od 14 sati

Đuro Mesić je Novočičanin koji je u upravi našeg rukometnog kluba