Prijava

Vaša prijava

Kako ispuniti ljetne dane


Centar za djecu, mlade i obitelj i ove godine za vrijeme ljetnih praznika organizira mnoštvo zanimljivih radionica. Ukoliko želite razbiti dosadu, pronaći nove prijatelje, naučiti neke nove vještine ili jednostavno se dobro zabaviti, prijavite se za neki od sljedećih programa:Male kuhare (za učenike koji su završili od 3. do 8. razreda OŠ)
Likovnu radionicu (za učenike koji su završili od 1. do 8. razreda OŠ),Igre na otvorenom (od navršenog 3. do 8. razreda),Igraonicu za osnovnoškolce (od navršenog 1. do 4. razreda),Plesnu radionicu (od navršenog 3. do 6. razreda),Mali inženjeri (od navršenog 3. do 5. razreda),Dramsku radionicu (od navršenog 1. do 4. razreda) i Hokus pokus (od navršenog 1. do 4. razreda),Ljetni engleski (od navršenog 1. do 2. razreda),Rad u drvu (od navršenog 4. do 7. razreda) i Igraonicu za predškolce (navršene 4 godine).

Radionice će se odvijati tijekom srpnja i sudjelovanje u njima je besplatno. Jedini uvjet za sudjelovanje na radionicama je prijava. Nju možete napraviti od 3.lipnja 2019.g. radnim danom od 8 do 16 sati. putem e-maila
info@centar-dmo-vg.hr, FB stranice Centra, telefonom na broj 6231-734, mobitelom na broj 091/6231-734 ili osobno u Centru za djecu, mlade i obitelj, Kurilovečka 48.

Nakon što se prijavite, obavezno je da roditelj/staratelj potpiše suglasnost/privolu za sudjelovanjem koju možete dobiti osobno u Centru ili na web stranici Centra. Suglasnosti/privole se moraju predati najkasnije do 19.lipnja 2019.g., jer u suprotnom gubite mjesto u grupi. Suglasnosti se mogu predati osobno u Centru, ubaciti u poštanski sandučić ili ispunjene i potpisane skenirati i poslati mailom na info@centar-dmo-vg.hr, pa na grupu donijeti original.