Prijava

Vaša prijava

VIDEO ‘Uspjeli smo, danas je normalno da djeca čekaju autograme igrača’


Okupili su se već oko deset sati ujutro, prije posljednjeg treninga ove sezone odradili su i zajedničko fotografiranje, da ostane za povijesne knjige, a onda su igrači HNK Gorice odradili i taj trening, otišli na posljednji predah, a pred mikrofone poslali trenera Sergeja Jakirovića i razigranog Kristijana Lovrića.

– Važno nam je da napravimo sve da pokušamo pobijediti Lokomotivu, a onda u Osijeku, što bude, bude. Čuda su u nogometu moguća, pa zašto ne bismo i mi vjerovali u ovo čudo. Važno je da mi svoj dio posla napravimo – rekao je Lovrić, dodavši da je fizičko stanje momčadi uoči posljednjega kola kao da je prvenstvo tek počelo!

Mora i trener biti zadovoljan, ali i ponosan zbog te činjenice.

– Rekao sam već nekoliko puta… Kako god se rasplelo ovo zadnje kolo, ova sezona iza nas je fantastična. Napravili smo stvarno jako puno, a posebno sam sretan što je danas normalno postalo da djeca poslije treninga čekaju igrača zbog slikanja ili autograma. Donedavno je takvo nešto bilo nezamislivo – kazao je Jakirović.

Igrala su i djeca svoje utakmice, živo je bilo na Pevecovoj terasi, a sadržajno je bilo i u uredima. Ugovore su dan uoči posljednje utakmice produžila dva braniča 18-godišnji domaći dečko Krešo Krizmanić te 23-godišnji ganski branič Nasiru Moro.