Prijava

Vaša prijava

Pripremaju se za proslavu 100. rođendana


Ogranak Seljačke sloge Buševec 2020. godine slavi svoj 100. rođendan. Pozvali su sve članove i simpatizere da im pomognu pripremiti veliki spektakl povodom velikog jubileja.

– Pozivamo sve sadašnje i bivše članove koji su plesali, pjevali ili svirali u OSS Buševec u bilo kojem vremenu u ovih proteklih 100 godina da nam se aktivno priključe u realizaciji Cjelovečernjeg programa i izvođenju Turopoljske svadbe, te dođu na prvi sastanak i dogovor dana 4. lipnja s početkom u 20 sati u Dom kulture Buševec – poručili su iz OSS-a Buševec.

Udruga je i u potrazi za najstarijom fotografijom snimljenom u Buševcu ili vezanom za njega. Pozvali su sve mještane Buševca i sve simpatizere OSS Buševec da pregledaju svoje arhive fotografija.

– Ako pronađete nešto u svojim arhivama molimo Vas da se javite predsjedniku društva Nenadu Rožiću na broj mobitela 098 829 907 – poručili su Buševčani.

Najavljena je i izrada nove zastave povodom 100-te obljetnice osnivanja Ogranka. Iz OSS-a su pozvali sve koji mogu da donacijama podrže ove aktivnosti.

– Svaki pojedinac ili obitelj će dobiti svoju spomen pločicu 6x5cm s imenom i adresom, a koje ćemo uokviriti u jednoj zajedničkoj slici i izložiti na ulazu u Dom kulture. Vezanu uz ovu aktivnost će vas tijekom lipnja obići članovi Upravnog odbora OSS-a Buševec – stoji u dopisu OSS-a Buševec.