Prijava

Vaša prijava

U potrazi za novim goričkim Robin Hoodom ili Robin Hoodicu


Ovog vikenda svi na Tuđmanac. U najavi je lijepo vrijeme idealno da vikend provedete vani te se zabavite. Održava se treći po redu Rekreatur. Trajati će 8 i 9 svibnja. U subotu će biti prilika za razne sportove koji vraćaju u djetinjstvo poput gumi-gumija, skakanja u vreći, pikulanja ,luk i strijela i raznih drugih sportova. Te će se svi moći prijaviti za igre na licu mjesta i svaka će igra biti najavljena minimalno sat vremena prije.

U nedjelju već dobropoznate Buvljakuše organiziraju humanitarni buvljak koji organiziraju u suradnji s  Centrom za socijalnu skrb i namijenjen je djeci slabijeg imovinskog stanja koji će se ove godine po prvi puta organizirati na otvorenom.

-‘Jako smo sretne i zahvalne gradonačelniku  što nam je omogućio da imamo buvljak na otvorenom i VG Komunalcu koji nam pomaže. Super lokacija je na Tuđmancu, sada jesmo blizu, ali ovo je bio san koji je sada ostvaren. Za sada imamo oko 30- tak prodavača naravno pozivamo sve koji žele i imaju nešto da dođu, te i muškarce ako kod kuće imaju nešto od korisnih stvari da nam se pridruže. Te sam buvljak počinje u 10 sati i  trajati će do 17 sati tako da i oni koji rade imaju priliku doći prošetati i uživati s nama na Tuđmancu.’-rekla je Buvljakuša Sandra Barić