Prijava

Vaša prijava

Buna došla u Čiče bez zamjena, Dinamo Hidrela je ostavio bez bodova


U 29. kolu prvenstva, u srijedu, Dinamo Hidrel je zasluženo pobijedio Bunu 2-1 i kolo prije kraja zasjeo na solidnu desetu poziciju 1. ŽNL istok. Plavi iz Čiča krenuli su u utakmicu silovito i već do 6. minute imali tri velike prigode za pogotke. U 18. minuti vratar Bune Filip Rak uspio je paradom skrenuti udarac Mršića s 18 metara u korner. Dobro je pucao i Žugaj u 36. minuti malo pokraj vratnice ali izvana. I konačno tek u 67. minuti Martin Žugaj je s 20 metara topovski opalio i pogodio neobranjivo za Raka i bilo je više nego zasluženo 1-0.

Veselje domaćih igrača i malobrojnih navijača trajalo je manje od dvije minute. Robert Lučan uspio je tada glavom provući loptu pokraj vratara Gligorevića za 1-1. Za pravičniji rezultat pobrinuo se Žugaj u 81. minuti. U naletu bio je brži od čuvara i vrhom kopačke dobro gađao i pogodio mrežu za pobjedu modrih.

PREDLAŽEM FOTOGRAFIJU BROJ 2.

DINAMO HIDREL – BUNA 2-1
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 25. Sudac: Petar Jerbić. Pomoćnici: Jurica Huzjak (Zagreb) i Hrvoje Moslavac (Velika Gorica). Delegat: Mario Fabečić (Gradići).
STRIJELCI: 1-0 Žugaj (67), 1-1 Lučan (69), 2-1 Žugaj (81).
DINAMO HIDREL: Gligorević, Čurla (od 74. Španiček), Panić, Pudić, Ž. Josić (od 83. Pandurević), Šantek, Jurišić (od 43. Slivak), Kuzmić, I. Jambrešić (od 62. D: Josić), Žugaj, Mršić (od 87. Budin). Trener: Mario Kajinić
BUNA: F. Rak, Cavrić, Šebek, Škojc, Rovišan, Vujnović, I. Rak, Huđber, Lučan, M. Kovačić, Muža. Trener: Danijel Škojc
IGRAČ UTAKMICE: Martin Žugaj