Prijava

Vaša prijava

FOTO Kroz igru i sport u školu! Od nogometa i krosa do utrka u vrećama…


Tradicija koju je pokrenuo Dinamo Hidrel i trener Mario Paviša se nastavlja. U petak od 8 sati na stadionu županijskog ligaša u Novim Čiču održane su 8. školske sportske igre u organizaciji Dinama Hidrela i uz podršku nastavnika Osnovne škole Novo Čiče pod geslom “Kroz igru i sport u školu”. Sudjelovali su učenici od 1. do 4. razreda u ženskoj i muškoj konkurenciji. Predsjednica kluba i nastavnica engleskog jezika Ivana Cesarec, koja je odradila ogroman posao u dvostrukoj ulozi, otkriva:

– Na igrama je sudjelovalo 186 djece. Natjecanja u nogometu, graničaru, krosu, potezanju užeta, utrci u vreći, utrci na 100 metara i igrama na poligonu vodili su treneri Dinama Hidrela (i oni koji će to postati). To su voditelj Marijan Milanščak, zatim Ivan Nikić, Matija Panić, Antonio Duvnjak, Leo Hemen i Nikola Slivak. Sve su kontrolirali nastavnici Tea Jurić, Natalija Čunčić, Branka Čavarović, Branka Hemen, Lidija Robić, Ana Posavec, Jasna Bujić, Josipa Kos te asistentica Snježana Pastuović i vjeroučitelj Andrija Dundović – kazala je Ivana Cesarec.

Na takozvanom poluvremenu, dok su se djeca odmarala uz osvježavajuće napitke i tople sendviče, predsjednica Cesarec se prisjetila i sponzora.

– Imamo konkretnu podršku sponzora kao OPG Grgar, Voćni sokovi d.o.o. (LUPO) te Zagrebačke pekare Klara d.d. i velika im hvala na tome. Veliku pomoć u sprovođenju natjecanja i popratnih sadržaja imala sam i od supruge trenera Milanščaka, gospođe Ana Marije, Melite Kršul, mojeg supruga Gorana Cesarca… – zahvalila je predsjednica Cesarec.

Nakon natjecanja Diplome su dobili najbolji u krosu i utrci na 100 metara, a sve ostale natjecatelje Zahvalnice čekaju u školi. Nagrade su dijelili Marijan Milanščak i Ivana Cesarec.

– Diplome su izborili Vana Dragosavljević i Mateo Kompes u dvije discipline (1. razred), Lukas Britvec dva puta te Izabela Mravec i Bruna Pandža (2. raz.), Anja Ravnjak i Bartol Sović u dvije discipline (3. raz.), Marina Milanščak i Ajdin Avdić također u dvije discipline (4. raz.). Hvala svima i vidimo se na godinu – zaključila je predsjednica Dinama Hidrela i nastavnica Ivana Cesarec.

Na kraju organizirano je grupno fotografiranje na južnoj tribini stadiona u Novom Čiču.