Prijava

Vaša prijava

Kiks Jelačića za kraj, frustrirani trener Mioković – otišao s klupe!


Pao je zastor na sezonu 2018/2019 1. ŽNL istok. U 30. kolu Jelačić i Ostrna igrali su u Novom Čiču jer se na igralištu u Vukovini održavao trodnevni turnir limača U-10. Po nesnosnoj vrućini dvoboj je u Čiču pratilo desetak gledatelja, a ostali su bili na velikom derbiju u Kučama. Briljirao je vratar Ostrne Marko Dominiković koji je branio gotovo na prvoligaškoj razini i najzaslužniji je za remi, što je veliko iznenađenje i uspjeh gostiju. Pristupom “lako ćemo” igrači Jelačića upropaštavali su prilike dok se nisu zamjerili lopti, koja na kraju nije htjela u mrežu. Ušla je tek jedna u 14. minuti, kada je udarac iskosa desno Gorana Hereka nekako završio pogotkom za 1-0.

Vratar Ostrne Marko Dominiković izludio je igrače, ali i trenera Jelačića… Foto: Mato Paviša

Prije, a i kasnije, vratar Dominiković je radio čuda, a onda u 72. minuti Ivan Šego pobjegao je obrani Jelačića i snažnim udarcem izjednačio rezultat. Frustriran igrom svoje momčadi, strateg Jelačića Siniša Mioković otišao je s klupe i pitanje hoće li se tamo više vratiti. Pri kraju gosti su imali zicer i za tri boda, ali golman Davor Sakač to nije dozvolio.

Ubrzo nakon utakmice saznalo se da je Lonja trenera Igora Mostarlića pobijedila Mladost iz Obrezine i bodovima pretekla Jelačić i zasjela na treće mjesto.
Spomenimo također, domaćin utakmice u Čiču, Dinamo Hidrel, igrao je kod Oborova i pobijedio 5-0. Utakmica je trajala sat vremena jer su iznenada igrači Oborova, ranjeni kao u ratu, počeli napuštati teren. Kad ih je ostalo šest, sudac je morao označiti kraj. Hvala Svevišnjem, dosta je bilo ove i sličnih komedija.

JELAČIĆ – OSTRNA 1-1
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Gledatelja 10. Sudac: Marinčević. Pomoćnici: Mužar i N. Šimunović. Delegat: Slopko. Fizioterapeutkinja: Biankini.
STRIJELCI: 1-0 Herek (14), 1-1 Šego (72).
JELAČIĆ: Sakač, Herek, Ivanjko, Cvek Šekuljica, Godinić, Nikić, Ezgeta, Prizmić (od 58. Karlović), Smok, Relota (od 23. Srbelj), Miletić. Trener: Siniša Mioković
OSTRNA: Dominiković, Žarko, Radovac, Brico, Mandić, K. Tokić, Nestić, Habeić, Šego, Stublić, Puretić (od 46. I. Tokić). Trener: Mario Habeić
IGRAČ UTAKMICE: Marko Dominiković