Prijava

Vaša prijava

Saša Matejčić je novi ambiciozni predsjednik Jelačića iz Vukovine


U nedjelju 16. lipnja u Vukovini je održana izvanredna sjednica Skupštine Jelačića. Zbog zasićenosti i još ponekog razloga ostavku je podnio sad već bivši predsjednik Boris Marković i još neki članovi Uprave kluba. Za novog čelnog čovjeka Jelačića izabran je Saša Matejčić (37), negdašnji igrač kluba iz Vukovine, član Uprave a u posljednje vrijeme obnašao je i funkciju predstavnika momčadi i stručnog vodstva.

– Dugo sam vagao odluku jer sam svjestan teškoća u vođenju kluba a odmah se želim zahvaliti dosadašnjem vodstvu. Dogovorio sam suradnike i ipak s optimizmom gledam na ambicioznu budućnost. Novi dopredsjednici Jelačića su također negdašnji odlični igrači Ivica Burić (dobar dio prošle sezone trenirao susjedni Turopoljac iz Kuča) i Krešo Petrnac a članovi Uprave Igor Srbelj (otac igrača Dominika), Davor Kovačić, Zlatko Juričić i Petar Rajković. Predsjednik N. O. je Mario Karapandžić – otkrio je Saša Matejčić.

Novi predsjednik može računati na podršku članova obitelji. U klubu su također aktivni njegov brat i igrač Josip te otac Ivan, negdašnji igrač.

Foto: Mato Paviša

Suradnju su nedavno raskinuli Jelačić i trener Siniša Mioković.

– Križaljka se još popunjava oko ostalih funkcija u Upravi, traju pregovori za novog trenera, dogovaraju dolasci i odlasci igrača. O detaljima kasnije uz naglasak da se ide u pohod na prvo mjesto – ambicije ne krije novi šef Jelačića iz Vukovine.