Prijava

Vaša prijava

Mikročipiraj i ne ostavljaj psa na ulici!


Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama svog područja vrijedan 300.000 kuna u okviru Programa kontrole populacije napuštenih pasa. Sredstva namijenjena su označavanju pasa mikročipom, a javni poziv otvoren je do 3. srpnja 2019. godine.

Maksimalni iznos potpore koji grad ili općina može ostvariti temeljem ovog javnog poziva je 50.000 kuna. Gradovi i općine s područja Zagrebačke županije osiguravaju nadzor provedbe obveznog mikročipiranja pasa određenog propisom o veterinarstvu kod posjednika pasa, a čiji psi nisu evidentirani u Upisniku kućnih ljubimaca.

Prijava na javni poziv vrši se putem sustava ePrijave tako da se prvo ispuni obrazac predviđen za spomenutu namjenu, a potom učita propisana dokumentacija u sustav za prijavu projekata. Dovršeni prijavni obrazac potrebno isprintati i potpisati, te ovjeriti i poslati najkasnije sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom.

Adresa na koju je takav prijavni obrazac potrebno poslati je: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb. Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje dostupni su na stranicama Županije, a više informacija možete dobiti pozivom na kontakt broj 01/6009-426.


UPISI U “GRUPU ZA BUDUĆE PRVAŠIĆE” – U PRIJEPODNEVNIM TERMINIMA