Prijava

Vaša prijava

FOTO Optima Cool ‘kulerski’ do pobjede u Strmcu Bukevskom


20.06.2019. Strmec Bukevski. Malonogometni turnir ”Tijelovo 2019”. Foto: David Jolić/cityportal.hr  Caffe bar House

Tradicionalni malonogometni turnir ”Tijelovo 2019” održan je jučer na igralištu kod Vatrogasnog doma u organizaciji Udruge mladih Strmec Bukevski uz suorganizaciju DVD-a Strmec Bukevski. Turnir je započeo u 9 sati, a sudjelovalo je 11 momčadi: Konoba Franteo, Nema imena, Strmec, Optima Cool, Caffe bar House, Gorenc Transporti, Dream team, Park Caffe, Oborovo, Bukevje i Wer Bobe. Utakmice su igrane u trajanju od 2×12 minuta. Sudili su Amel Humić ‘Boske’ i Damir Jančić ‘Crni’.

20.06.2019. Strmec Bukevski. Malonogometni turnir ”Tijelovo 2019”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U polufinalu je ‘Optima Cool’ bila bolja od momčad ‘Nema imena’ (dečki iz Općine Orle), a ‘Caffe bar House’ je pobijedio ‘Konobu Franteo’. Za 3. mjesto sastav ‘Nema imena’ je u podužem raspucavanju udaraca sa 7m bio bolji od ‘Konobe Franteo’. U finalnom susretu Optima Cool je s dva pogotka u prvom poluvremenu riješila glavninu posla, a trećim pogotkom je završila pobjedničku priču uz počasni pogodak Caffe bara House (3:1). Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i novčanim nagradama, a najbolji pojedinci peharima. Nagrade je uručivao predsjednik DVD-a Strmec Bukevski Dražen Đuran uz asistenciju Antonije Kornet.

20.06.2019. Strmec Bukevski. Malonogometni turnir ”Tijelovo 2019”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Cjelodnevni malonogometni turnir u Strmcu Bukevskom je više od uobičajenih turnira ove vrste, ne samo zbog toga što se igra na blagdan Tijelova, nego iz razloga što je to fešta za cijelo mjesto. Grupa ”Sjaj” već nekoliko godina svirkom i pjesmom te izborom repertoara napravi sjajan štimung za brojne ljubitelje ovakvog druženja.

Galerija fotografija

Malonogometni turnir ”Tijelovo 2019” u Strmcu Bukevskom

Konačni poredak: 1. Optima Cool, 2. Caffe bar House, 3. Nema Imena, 4. Konoba Franteo.

Najbolji igrač: Marko Čužić (Optima Cool).

Najbolji strijelac: Marko Ivančić (Caffe bar House).

Najbolji vratar: Matija Caput (Optima Cool).