Prijava

Vaša prijava

FOTO Fuji turnir za kraj sezone: ‘Tata, mama, gledajte što sam sve naučio…’


Postoje velike riječi. I velika djela, velike ideje. Toliko velike da je teško pronaći dovoljno dobre riječi za njih… Tako to nekako ispada uvijek kad se krenu slagati rečenice o svemu onome što se događa u judo klubu osoba s invaliditetom Fuji. Posebno je tako bilo u posljednjih godinu dana, za sve članove i trenere u ovom klubu godini za pamćenje. Koja je zaokružena klupskim turnirom, na kojem su bili i roditelji, prijatelji, braća i sestre…

“Ima li boljeg načina za završiti sezonu nego turnirom? Pripremili smo prilagođene judo borbe pred roditeljima, pokazujući im napredak i osvajajući zaslužene nagrade. Sezona 2018/19. definitivno je bila najnevjerojatnija i najuspješnija do sad, ali ujedno i najteža, vrlo izazovna. No sad smo spremni za ljetno punjenje baterija”, objavili su iz Fujija nakon što je završen turnir uljepšan s puno smijeha, zadovoljstva, ponosa i sreće.

Ovaj je turnir bio dio projekta “Judo inkluzija”, za koji je Fuji dobio potporu iz europskih fondova, a ujedno je poslužio i kao najava svega onoga što slijedi u budućnosti. Poznavajući društvo iz ovog posebnog kluba, ne bi nas iznenadilo da sljedeća sezona bude još bolja i uspješnija od ove, dosad najbolje i najuspješnije… Samo naprijed!