Prijava

Vaša prijava

Iskoristite poticaje za obnovu i opremanje smještajnih kapaciteta


Zagrebačka županija odlučila je s milijun kuna sufinancirati obnovu i opremanje smještajnih jedinca te razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja poput bazena, wellnessa i drugih rekreacijskih, sportskih i zabavnih sadržaja u hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj poput hostela, planinarskih i lovačkih domova.

Prijaviti se mogu trgovačka društva, ustanove, zadruge i obrti subjekti malog gospodarstva koji se bave turizmom i žele povećati standard i kvalitetu usluge i ponude.

Sufinancirati se mogu troškovi koji se odnose na radove, opremu i usluge za projekt koji se prijavljuje, a maksimalni iznos potpore koji pojedini korisnih može dobiti iznosi do 100 tisuća kuna odnosno do 60 posto prihvatljivih troškova pri čemu je važno istaknuti da investicija mora iznositi minimalno 75 tisuća kuna.

Prijaviti se možete putem sustava ePrijave. Potrebno je ispuniti odgovarajući obrazac i učitati skeniranu propisanu dokumentaciju u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave. Preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10000 Zagreb ili osobno u pisarnici na 6. katu.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i prijavni obrazac možete pronaći ovdje, a više informacija možete dobiti na broj telefona 01/6009-425 ili e-mail uog@zagrebackazupanija.hr.


Dani otvorenih butelja

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12