Prijava

Vaša prijava

Pomoćni trener Gorice pojačao Jelačić


Kratak susret na travnjaku stadiona u Velikoj Gorici prije zagrijavanja igrača uoči subotnjeg prvoligaškog prvenstvenog dvoboja između Gorice i Intera iz Zaprešića na otvaranju nove sezone. Saša Sabljak u ulozi pomoćnika trenera Sergeja Jakirovića još uvijek izgledom Apolona i pristupačan, srdačan te otvoren za medije. U tom trenu aktualnu temu Gorice smo zaobišli jer nas je zanimao Sabljak igrač.

– Da, jurim i dalje na dva kolosijeka. Jasno da sam sto posto fokusom na Gorici ali u slobodno vrijeme želim si još i zaigrati. Čelni ljudi kluba i strateg Jakirović nemaju ništa protiv i potpisao sam za županijskog prvoligaša Jelačić iz Vukovine. Sve sam dogovorio s novim predsjednikom imenjakom Matejčićem a dobro poznajem i novog-starog trenera Stivena Žitnika s kojim sam minule sezone igrajući surađivao u Mladosti iz Obrezine – potvrdio je Sabljak vijest iz lokalnih nogometnih kuloara i kavana.

Foto: Mato Paviša

Možda i nije neobično da nogometni zaljubljenik djeluje na dvije stolice ali Saša je već zakoračio u peto desetljeće života (42) a djeluje zaista mladoliko i poletno.

– Živim maksimalno sportski uredno i osjećam da još mogu kao igrač pomoći ambicijama Jelačića – zaključio je Sabljak i postrojio momčad Gorice za zagrijavanje.

O Sabljaku bi se knjiga mogla napisati, spomenimo tek da je igrao našu 1. HNL a bio je i internacionalac u Grčkoj i Češkoj.