Prijava

Vaša prijava

Goran Smolčić trener Vatrogasca, za vikend startaju Turopoljac, Jelačić i Polet


Renomiraniji klubovi Turopolja su već u pogonu. Gorica igra prvenstvo, Kurilovec igra test utakmice pa je tako dobila Bistru 3-0 a pripreme za 4. HNL započeo je i Lukavec. Iz Vatrogasca Kobilić je otišao trener Nino Matković a novi je Goran Smolčić. Kaže sportski direktor Kristijan Kirinić Kićo da će pripreme započeti 4. kolovoza pa će tada biti i promocija trenera Smolčića. Iz Skradina se vratio trener šampionskog Turopoljca Vlado Horvat te donio prvorazredni pršut. Hvala majstore i tvojoj dragoj punici Ljubici, osjeti se itekako podneblje Skradinskog zaleđa, fantastičan je.

Foto: Mato Paviša

– Pripreme započinjemo u subotu 27. srpnja u 17 sati. Tada će se više znati o novostima oko kadra momčadi. Sigurno da će novosti biti. Dan ranije u petak idemo na svadbu Igoru Hajduku. Vjenčanje je u Vukovini a svečani ručak u jednom prestižnom lokalu u Zagrebu – kaže Vlado Horvat.

Čuli smo se i s novim predsjednikom Jelačića iz Vukovine Sašom Matejčićem koji se također vratio s jedne Jadranske destinacije.

– Jelačić starta u nedjelju u 18 sati – otkrio je Matejčić, a na primjedbu da upravo tada igraju Gorica i Osijek, ostao je na kratko bez teksta te dodao da novi trener Stiven Žitnik nije pazio.

Dečki, mijenjajte termin jer vam od medija neće nitko doći. Dan kasnije bilo bi bolje rješenje. Tako u ponedjeljak u 19 sati starta Polet u Buševcu, a prozivku planira trener Mario Paviša.


Iz Ministarstva poljoprivrede savjetuju

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12