Prijava

Vaša prijava

FOTO Trener Jakirović: ‘Imam plan, imam dobar plan, …”


Na današnjoj konferenciji za novinare pred utakmicu 03. kola HT Prve lige između HNK Gorice i GNK Dinama, govorili su trener HNK Gorice Sergej Jakirović i od ozljede oporavljeni Lukasz Zwolinski. U prva dva kola Dinamo je zabilježio dvije identične pobjede od 3:0, protiv Lokomotive u Maksimiru odnosno kontra Slaven Belupa u Koprivnici. Gorica je u dvije domaće utakmice osvojila 4 boda (1:1 protiv Intera te 3:1 protiv Osijeka). Dinamo je jedini klub od kojeg je Gorica u prošlom prvenstvu izgubila sve četiri utakmice.

Trener Jakirović: ”Neću kazati ništa novo ako ponovim da je Dinamo izraziti favorit protiv bilo koje momčadi u našoj ligi. Mi smo, po mojem mišljenju, u tri od četiri susreta protiv Dinama bili ravnopravni, samo smo u porazu 1:3 bili nadigrani. Nakon pobjede protiv Osijeka vratilo nam se dobro ozračje i želimo protiv Zagrepčana odigrati najbolje što možemo. Znači, u obrani vrlo disciplinirano, a u napadu pokušati iskoristiti eventualnu pukotinu u ‘plavoj’ obrani. Zapravo, imam plan, imam dobar plan da iznenadimo sutra u Maksimiru, ako suparnik ne odigra na uobičajenom nivou. Mi smo spremni odigrati maksimalno, jedino u čemu je Dinamo nadmoćan je pojedinačna kvaliteta, jer upravo te individualne nijanse onda odlučuju o pobjedniku.”

Za sutrašnji susret (petak, 02. kolovoza, 20 sati, Stadion Maksimir) treneru Jakiroviću na dispoziciji su svi igrači, za sastav će konkurirati i Zwolinski.

Galerija fotografija