Prijava

Vaša prijava

FOTO Pogodak Zwolinskog dovoljan za minimalnu pobjedu


07.08.2019. Velika Gorica. HNK Gorica – NK Sesvete, trening utakmica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prijepodnevna trening utakmica između goričkog prvoligaša i drugoligaša iz Sesveta odigrana je na temperaturi koja je ugodna za boravak na plaži, a nešto manje je ugodna za nogomet. Prvoligaš je na travnjak glavnog terena izveo kombiniranu momčad u kojoj je pozornost trenera Jakirovića bila usmjerena na igrače (Zwolinski, Suk, Špičić, Steenwoorden, Mathieu, Ljubisavljević) koji će biti i u kadru za nedjeljnu utakmicu s Rijekom.

07.08.2019. Velika Gorica. HNK Gorica – NK Sesvete, trening utakmica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gorica je očekivano imala više od igre, akcije su izvođene brzo, ali opipljivog učinka nije bilo u završnom udarcu. Sredinom prvog dijela Špičić je na desnoj strani dugom paralelom izbacio u dubinu Suka, koji je je s korner linije u trku zavrnuo na peterac, gdje se Zwolinski samo naklonio i glavom poslao loptu u mrežu za vodstvo. Bio je to mat u tri poteza, suparnik je bio prespor da bi spriječio kapitulaciju.

07.08.2019. Velika Gorica. HNK Gorica – NK Sesvete, trening utakmica. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Brojne promjene u sustavima u drugom poluvremenu nisu promijenile odnos snaga na terenu, domaćin je i dalje diktirao tempo te stvarao prigode i  promašivao. Pogotku je najbliži bio Kang, koji je u 78. minuti sa dvadesetak metara pogodio gredu. Kang je i prije dva tjedna u pripremnoj utakmici protiv Vardara (3:0, asistirao je za 3.pogodak) u drugom poluvremenu ostavio vrlo dobar dojam prodorima, brzinom i upornošću.

Galerija fotografija

Trening utakmica

HNK Gorica – NK Sesvete 1:0 (1:0)

Velika Gorica. Gradski stadion, glavni teren. Srijeda, 07.08.2019., 10 sati. Sudac: Ivan Antunović. Pomoćnici: Luka Kelihar i Filip Krznarić (svi Velika Gorica). Strijelac: 1:0 – Zwolinski (23).

GORICA: Čović, Špičić, Steenwoorden, Ljubisavljević, Han, Kwak, Suk, Babec, Mathieu, Kang, Zwolinski (cap.) (još su igrali: Išek, Krizmanić, Čepo, Brkić, Blagojević, Gagulić). Trener: Sergej Jakirović.

SESVETE: Mikulić, Majcenić, Briški, I. Mikulić (cap.), Brigić, Ćosić, Drmić, Branjković, Mesec, Kožić, Bjeljić (još su igrali: Demo, Emanuel, Dučkić, Barukčić, Malekinušić, Vujanić, Sabljo, Terešanjski, Sunagić). Trener: -.