Prijava

Vaša prijava

Tražite posao?


Objavljen je natječaj za zapošljavanje 138 pomoćnika u nastavi za rad sa 155 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije. Prijave se podnose školama, a otvorene su do 16. kolovoza.

– Poslovi pomoćnika u nastavi su: potpora u komunikaciji i socijalnoj uključenosti, potpora u kretanju, potpora pri uzimanju hrane i pića, potpora u obavljanju higijenskih potreba, potpora u obavljanju školskih aktivnosti i zadataka, suradnja s radnicima škole te vršnjacima učenika u razredu stoji u natječaju.

Od pomoćnika se očekuje otvorenost, odgovornost i fleksibilnost te poštivanje različitosti. Važne su i razvijene komunikacijske vještine, organiziranost, emocionalna stabilnost i dosljednost, a poželjno je da kandidati imaju barem osnovno znanje stranog jezika, iskustvo u neposrednom radu s djecom s teškoćama u razvoju i iskustvo u volontiranju.

Natječajni postupak provode škole koje na svojim web stranicama objavljuju Natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2019./2020. i provode selekciju kandidata. Popis škola-partnera projekta i Javni poziv možete vidjeti ovdje.