Prijava

Vaša prijava

Gorica, Dinamo i Lokomotiva startali pobjedama


U Velikoj Gorici jučer je startao 21. međunarodni turnir juniora Alpas kup-trofej Turopolja 2019. Sudjeluju Inter Zaprešić, Drava (Slovenija), Gorica, Dinamo, Koper (Slovenija), Haladas (Mađarska), Lokomotiva, Slaven Belupo i Bravo Ljubljana. U prvoj utakmici Gorica je svladala Inter 3:2.

Gradski stadion, pomoćno igralište. Gledatelja 100. Sudac: Aščić. Pomoćnici: Jaki i Čunčić (svi iz Velike Gorice). Strijelci: 1:0-Zorica (1), 2:0-Krpan (14), 2:1-Lovrić (23), 2:2-Minković (27), 3:2-Zorica (62).

GORICA: Crnolatac, Martinec, Čosić, Malić, Krpan, Nezirović, Zavalić, Krznarić, Zorica, Matić, Memić (još su igrali: Blagojević, L. Kovačić, Brkić, Ivančić, Kaurin, Braica, Bogdanović, Jandriš, Artuković). Trener: Marko Radanić

INTER: Tolić, Ljuboja, Filipec, Stipić, Bišćan, Lučak, Vukelić, Atlija, Bajan, Lovrić, Minković (još su igrali: Bobinac, Kovač, Romić, Zogaj, Bilobrk, Elez, Topić).

Trener: Tadija Bekavac

U prvih 15 minuta Gorica je imala prilika i za veće vodstvo od 2:0. Protokom igre i ljepotice dana Inter se dizao i uspio izjednačiti a onda je Josip Zorica euro pogotkom desnicom (inače je ljevak) pogodio rašlje za trijumf mladića Gorice. U drugoj utakmici na glavnom terenu stadiona u Velikoj Gorici Dinamo je svladao Koper 3:1 golovima Vidovića, Čarapine i Brkića a pogodak za goste iz Slovenije zabio je Bordin. U posljednjoj utakmici četvrtka, Lokomotiva trenera Jerke Leke, pobijedila je Bravo iz Ljubljane 3:0 a strijelci su bili Dujmović, Hodak i Raužan.