Prijava

Vaša prijava

Donosimo recept ukusnog Nuttella Cheesecake – bez pečenja!


Koliko nas ima slatka nepca, ali ova vrućina jednostavno spriječava na dodatno zagrijavanje prostora u kojim boravimo, kao što je paljenje pećnice na minimalno 180 stupnjeva? Zato je tu jednako ukusno slatko rješenje, a za koje čak nećete trebati potrošiti više od pola sata!  Čokoladna verzija popularnog Cheesecake deserta zasigurno će mnoge ostaviti bez teksta, a okus u ustima topit će se bolje od sladoleda na suncu! Ova torta ima savršen okus, pogotovo za ljubitelje čokoladastog okusa i lješnjaka, a najviše vremena otići će na hlađenje. Njena fina podloga i još ukusnija osvježavajuća krema, osvojit će čak i one koji ne vole sir u slatkim varijantama.

Recept: Sastojci i način pripreme

Biskvit, odnosno podlogu načinite od smjese u koju ćete dodati maslaca, mljevene petit kekse  i prepržene mljevene lješnjake, a možete dodati i malo Nutelle ako volite slađu varijantu. Smjesu oblikovati i utisnuti u kalup. Ovo će biti izvrsna ukusna baza za cheese.

Krema je pak u osnovi kombinacija Nutelle i krem sira. Možete koristiti ABC, Philadelphia sir, ili čak Milbona sir iz Lidla). Takva krema i dalje ima prepoznatljiv čokoladasti okus prožet lješnjacima, ali znatno kremastiji i više osvježavajuć, kakav i treba imati Nutella cheesecake.

Na kraju po želji sve posipati grubo nasjeckanim preprženim lješnjacima. Jednostavnije ne može biti, ali to se ne vidi niti po izgledu, niti po okusu ove fantastične torte. Napravite je i uživajte, u slast!