Prijava

Vaša prijava

Naučite glumačke tehnike u goričkom dramskom studiju


Ljubitelji pozornica i kazališnih kulisa, željni aplauza i glumačkih uloga došli su na svoje!
Goričko Pučko Otvoreno Učilište na jesen ponovo organizira Dramski studio za srednjoškolce, a također je namijenjen je svima koji žele poboljšati svoje govorne vještine i komunikacijske sposobnosti. Cilj je dati mladima mogućnost da se otvore i komuniciraju na drugačijoj razini i lakše usvajaju pojmove i tipove ponašanja koji im inače predstavljaju problem.

Biografija voditeljice programa:

Lara Antić je dramska pedagogica čija je ljubav prema umjetnosti započela već u djetinjstvu. Kao član zbora „Zvijezdice“ sudjelovala je na mnogim festivalima diljem Europe, a 2012. godine postala je lead pjevačica pop/blues banda Bang Bang koji je 2015. godine osvojio nagradu ˝Porin˝ u kategoriji ˝Novi izvođač godine˝. Iskustvo u kazalištu stjecala je kao honorarni član ansambla kazališta Komedija u predstavama ˝Aida˝ (2011) i ˝Inventura Broadway˝ (2013), te u predstavi ˝Kraljeva sluškinja˝ Teatra ˝Barakuda˝(2013), a glavne uloge igrala je u mjuzikl projektima ˝Legenda ružice grada˝ (2015) i ˝Mirakul˝(2016/2017). Trenutno u školi pjevanja Emilije Kokić vodi satove ‘glume za pjevače’ koji su namijenjeni djeci i odraslima.

Ideja je polaznicima približi pojam glume te ih na zabavan i kreativan način upoznati s glumačkim tehnikama. Program je usmjeren na spoj «TIJELO-GLAS-EMOCIJA-KREATIVNOST. Prva godina završiti će produkcijom koju će polaznici sami osmisliti uz pomoć dramskog pedagoga.

Upisi i prijave: rujan
Početak nastave: listopad
Ukupno trajanje: 50 sati
Dinamika: 2 puta tjedno x 2 školska sata
Cijena: 250,00 kuna mjesečno

Kontakt za informacije o programu: 01/6259-800


Međunarodni dan mladih