Prijava

Vaša prijava

Memorijalni turnir Zoran Vrhovac u Novom Čiču


Predsjednica Dinama Hidrela, vrlo poduzetna Ivana Cesarec, trudi se da sve aktivnosti kluba podijeli s medijima.

– Nogometni klub Dinamo Novo Čiče i tijekom ove tekuće 2019. godine nastavlja sa svojim sportskim aktivnostima, koje su osim na seniore, bazirane i na rad s najmlađim uzrastima. Kalendar svih sedam selekcija s kojima se ove godine takmičimo u redovnom natjecanju vrlo je raznovrstan. Na sreću Kluba, a pretpostavljamo i zajednice u kojoj djelujemo, stalan je priliv novih članova, te je brojka od više od 100 igrača ta, kojom se danas ponosimo. U redovnom takmičenju diljem Zagrebačke županije, naš je klub već duže vremena prepoznat kao udruga koja jako veliku pažnju posvećuje radu, i to prvenstveno s najmlađima. Poznato je da smo minule sezone osvojili tri naslova prvaka i jedno drugo mjesto – rekla je predsjednica.

Foto: Mato Paviša

Čičani su izrazito ponosni na tradicionalni memorijalni nogometni turnir ‘Zoran Vrhovac’, na kojem će ove subote snage odmjeriti prstići, a dan poslije limači.
– U konkurenciji prstića sudjeluju nastupit će sljedeće ekipe: Dubrava Tim Kabel, Kurilovec, Mladost (O), Lomnica, Vrbovec, Sesvetski Kraljevec, Dinamo Hidrel, Polet (B).

Dan poslije, u konkurenciji limača nastupit će Vrbovec, Sesvetski Kraljevec 2, Dinamo Hidrel, NK Pešćenica, Dubrava Tim Kabel, Mladost Petrinja, NK Sutla-Laduč, Mladost (O), Hrvatski dragovoljac, Mladost Petrinja 2, Kurilovec, Lomnica, Sesvetski Kraljevec 1, Gospić, Turopoljac, Lukavec – dodala je Cesarec.

Foto: Mato Paviša