Prijava

Vaša prijava

FOTO Mraclin pobjednik Memorijala Mihaela Celčića


18.08.2019. Mičevec. Drugi memorijalni turnir ‘Mihael Celčić’. NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Drugi memorijalni turnir ‘Mihael Celčić’ u Mičevcu u organizaciji Nogometnog kluba Klas završen je jučer pobjedom Mraclina, koji u tri utakmice nije primio pogotka. Mraclin je u polufinalu bio bolji od Lomnice, ali je tek u završnici s dva pogotka realizirao bolju igru. Dvostruki strijelac bio je Jurić, za vodstvo je realizirao kazneni udarac, a u posljednjoj minuti najbrže je reagirao u gužvi i iz blizine zatresao mrežu.

18.08.2019. Mičevec. Drugi memorijalni turnir ‘Mihael Celčić’. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Finalni susret je većim dijelom bio izjednačen, ali više šansi je imao Mraclin. Najveću nije iskoristio u 15. minuti kada je kazneni udarac izveo Jurić, ali je vratar Gligorević pročitao njegovu namjeru i paradom odbio loptu. Ipak, nekoliko minuta kasnije momčad trenera Pancirova dolazi u vodstvo pogotkom M. Kosa, koji je ubačaj Jurića iz prekida samo produžio u bliži kut za 1:0.

18.08.2019. Mičevec. Drugi memorijalni turnir ‘Mihael Celčić’. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U drugom poluvremenu bilo je prilika i poluprilika na obje strane, ali rezultat je ostao nepromijenjen, iako je Dinamo Hidrel u završnici propustio realizirati dvije vrlo izgledne situacije. Sudili su: Ivan Marinčević, Nikola Šimunović i Josip Vitez.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima, a najbolji igrač turnira Josip Dolibašić statuom nogometaša. U revijalnoj utakmici veterana Velika Mlaka je bila bolja od Klasa (3:1).

Galerija fotografija

2.memorijalni turnir ‘Mihael Celčić’

Nedjelja, 18.08.2019.

Polufinale  NK Lukavec – NK Dinamo Hidrel 2:2, 4:5-11m;   NK Lomnica – NK Mraclin 0:2 (Jurić 2).

Za 3. mjesto (jedanaesterci): NK Lukavec – NK Lomnica 2:3.

Finale   NK Mraclin – NK Dinamo Hidrel 1:0 (M. Kos).

Veterani  NK Klas – NK Velika Mlaka 1:3 (Barukčić-11m/Piličić, Čajić, Marčetić).